Λύσεις SmartHome τεχνολογίας από την ΚΑΥΚΑΣ.

Λύσεις SmartHome τεχνολογίας από την ΚΑΥΚΑΣ.

    ΚΑΥΚΑΣ, SmartHome λύσεις εξοικονόμησης, ασφάλειας & άνεσης!

    14.724 επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2023)
    Σχολιάστε

    Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για ένα «έξυπνο», άνετο και κυρίως ασφαλές σπίτι.

    Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
    Σχολίασέ το »


    Εξοικονόμηση

    Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού σας. Οι Smart Home λύσεις της ΚΑΥΚΑΣ σας επιτρέπουν να ελέγχετε τον χρόνο λειτουργίας και τις καταναλώσεις των συσκευών σας, του φωτισμού και της θέρμανσης από όπου και αν βρίσκεστε. Με αυτό τον τρόπο κάνετε οικονομία, καλύτερη διαχείριση και προγραμματισμό των ενεργειακών σας αναγκών.

    Ασφάλεια

    Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια του σπιτιού σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Με τις Smart Home λύσεις που προσφέρει η ΚΑΥΚΑΣ μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και να δίνετε πρόσβαση εισόδου μόνο στα πρόσωπα που επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν είστε εκτός σπιτιού αφού μπορείτε να το ελέγχετε και απομακρυσμένα ανά πάσα στιγμή από τις smart συσκευές σας.

    ΄ Ανεση

    Όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε τις στιγμές στο σπίτι μας. Θα θέλαμε να αντιλαμβάνεται τους ρυθμούς της ζωής μας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και να προσαρμόζεται για να νοιώθουμε άνετα μέσα σε αυτό. Με τις Smart Home λύσεις της ΚΑΥΚΑΣ μπορείτε από ένα τηλεχειριστήριο, το κινητό σας ή το tablet σας να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε ρυθμίζοντας την ένταση του φωτισμού, τη θερμοκρασία του χώρου και ελέγχοντας τα ρολά σας ανά πάσα στιγμή τοπικά ή απομακρυσμένα.

    Ευρεία γκάμα προϊόντων & λύσεων!

    Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων σε φωτισμό, ώστε να αποκτήσετε τον έλεγχο του φωτισμού σας, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε ενέργεια. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τον φωτισμό σας από όπου και να είστε. Ρυθμίστε την ένταση και το χρώμα του φωτός, όπως το επιθυμείτε.

    Διακόπτες και πρίζες για κάθε ανάγκη και απαίτηση, κάμερες και συναγερμοί, προϊόντα πρόσβασης για γκαραζόπορτες και ρολά, προϊόντα για τη θέρμανση και ψύξη του σπιτιού με έξυπνους αυτοματισμούς, όπως έξυπνους θερμοστάτες για να έχετε τον έλεγχο της θέρμανσης και της ψύξης του σπιτιού στα χέρια σας, όπου και αν βρίσκεστε μέσω του κινητού σας. Δημιουργήσετε προγραμματισμούς βάσει των αναγκών σας και εξοικονομήστε χρήματα. Εννοείται πώς θα βρείτε λύσεις και για την ψυχαγωγία σας με ηχεία που ενισχύουν την ποιότητα του ήχου για συσκευές του σπιτιού, αλλά και λύσεις για Wifi.

    Σελίδα 1Κάνε το σπίτι σου «έξυπνο» & εξοικονόμησε ενέργεια
    Σελίδα 2ΚΑΥΚΑΣ, SmartHome λύσεις εξοικονόμησης, ασφάλειας & άνεσης!