Το χρώμα έχει δύναμη και η VECHRO την κατέχει με τα υψηλής ποιότητας ανθεκτικά, άοσμα οικολογικά χρώματά της.

Το χρώμα έχει δύναμη και η VECHRO την κατέχει με τα υψηλής ποιότητας ανθεκτικά, άοσμα οικολογικά χρώματά της.

Πώς μετατρέπει η VECHRO τις γειτονιές της Αθήνας σε γκαλερί;

1.530 επισκέψεις στο άρθρο

Τα τελευταία δύο χρόνια η VECHRO έχει γίνει αρωγός του προγράμματος «FROM THE ROOS TO THE SKY» υπό την αιγίδα του δήμου Αθηνών και μαζί με την urban act γεμίζουν με χρώμα σχολικά κτήρια σε όλη την Αθήνα.

Η πρώτη τοιχογραφία του προγράμματος για αυτή τη χρονιά έχει ολοκληρωθεί! Η παγκοσμίου φήμης street artist από την Αργεντινή δημιούργησε μία πολύχρωμη κουκουβάγια σε τοίχο που βλέπει στον προαύλιο χώρο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ως ζώο σύμβολο της Ελλάδας καθώς αντιπροσωπεύει τη σοφία και τη γνώση.

Kοινοποίησέ το »

Η VECHRO, ηγέτης στα οικολογικά χρώματα, υποστηρίζει εμπράκτως την τέχνη και το χρώμα παρέχοντας δωρεάν τα προϊόντα της. Με το έργο της, δεν έχει μόνο στόχο να ομορφύνει και να προστατέψει το περιβάλλον, αλλά και να εμπνεύσει όλους εμάς ως πηγή δύναμης και αισιοδοξίας! Δέσμευση της εταιρείας, τις τελευταίες δεκαετίες, είναι να προστατεύει το περιβάλλον αποτρέποντας ή ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Γιατί το #ToXromaExeiDinami και η VECHRO την κατέχει με τα υψηλής ποιότητας ανθεκτικά, άοσμα οικολογικά χρώματά της.

Για το 2022, θα υλοποιηθούν ακόμα 3 τοιχογραφίες σε ισάριθμα σχολεία της Αθήνας. Μέχρι το τέλος του έτους, θα έχουμε αισίως φτάσει τις 8 τοιχογραφίες στο σύνολο, σαν μέρος αυτού του προγράμματος. Για τη VECHRO με τις 8 νέες διαφορετικές τοιχογραφίες θα προστεθούν ακόμα περισσότερα λίτρα χρώματος στον «κουμπαρά» προσφοράς της σε δημόσια κτήρια ανά την Ελλάδα.

Ανυπομονούμε για την ολοκλήρωση όλων των τοιχογραφιών για το 2022 και ευχόμαστε σε ακόμα περισσότερες παρόμοιες ενέργειες που προωθούν την τέχνη και τους ανθρώπους της. 
 

Kοινοποίησέ το »