Προϊόντα PVC για εξώπορτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες

Διαβάστηκε από 1458 αναγνώστες -

Τα κουφώματα PVC της EVROAL διαθέτουν άριστη ποιότητα με προσιτή τιμή, τοποθετούνται εύκολα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Σχολιάστε
Η EVROAL πρωτοπόρα στα κουφώματα PVC, κατασκευάζει οικολογικές σειρές κουφωμάτων, με ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες έως 100%, απολύτως συμβατές με τις απαιτήσεις του νέου κανονισμού για την εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων, αφού προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον, με εξαιρετικά ελκυστική εμφάνιση σε πολλά χρώματα και απομιμήσεις φυσικού ξύλου.

Το PVC είναι ένα από τα πλέον ευπροσάρμοστα και βιώσιμα υλικά παγκόσμια και βρίσκεται μπροστά σε κάθε βήμα μας. Είναι ένα υλικό που απαντάται σε ποικίλα προϊόντα όπως παράθυρα, σωλήνες, πατώματα και καλώδια καθώς επίσης και στον τομέα της ιατρικής με αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών. Παράγεται καταναλώνοντας λίγους πόρους, οι δαπάνες παραγωγής του είναι μέτριες και έχει χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

Τα προφίλ που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή όλων των προϊόντων PVC της EVROAL, παράγονται στο Δυτικό Βερολίνο από τη Γερμανική εταιρεία KBE Fenstersystem παραγωγό υψηλής ποιότητας συνθετικών διατομών (προφίλ) για πόρτες και παράθυρα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου Profine GmbH International Profile Group.

Η KBE φέρνει την επανάσταση στην παραγωγή συνθετικού κουφώματος αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό μόλυβδο με το οικολογικό αβλαβές υλικό calcium-zinc. Συμμορφώνεται πρώτη με τις οδηγίες της Ε.Ε. και παράγει αποκλειστικά οικολογικά προφίλ, συνεισφέροντας σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον με ανακυκλώσιμα υλικά, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη διάβρωση και εκπληκτικές θερμομονωτικές ιδιότητες.

Τα κουφώματα PVC της EVROAL διαθέτουν άριστη ποιότητα με προσιτή τιμή, τοποθετούνται εύκολα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Είναι η πιο σύγχρονη οικολογική λύση για κάθε εφαρμογή και προσφέρει άριστο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και ιδιαίτερη αντοχή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Φροντίζουμε το περιβάλλον, σκεφτόμαστε οικολογικά.
Προσφέρουν ολοκληρωμένες, φιλικές στο περιβάλλον λύσεις κουφωμάτων, όπως πόρτες εισόδου, παράθυρα, μπαλκονόπορτες και σύνθετες κατασκευές, σε μια πλήρη σειρά ελκυστικών χρωμάτων, σχεδιασμένα βάσει των προδιαγραφών σας για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.
 
Κάθε κούφωμα περνά από εξονυχιστικούς ελέγχους σε κάθε φάση κατασκευής, προσφέροντας πιστοποιημένη ποιότητα και εγγύηση της χρωματικής ομοιομορφίας του αποτελέσματος.

Τα οικολογικά προϊόντα PVC μεταφέρονται και παραδίδονται έγκαιρα στον προορισμό τους, συσκευασμένα άριστα με τα ιδιόκτητα μεταφορικά μας μέσα και είναι ενεργειακού τύπου Α, με άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Μπορούν να ανακυκλωθούν έως και επτά φορές στη διάρκεια των 200 ετών της φυσικής ζωής τους και διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας για 5 ολόκληρα χρόνια, service και ανταλλακτικά.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η εταιρεία EVROAL Ν. Αξής ιδρύθηκε το 1978 στον Ασπρόπυργο Αττικής και δραστηριοποιείται στην παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής και στοχεύοντας στον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη, διαθέτει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον σύγχρονο καταναλωτή προϊόντα με άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες για την κατασκευή νέων οικοδομών.

Οι εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν ιδιαίτερα σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τόσο για την παραγωγή αλουμινίου όσο και PVC. Το εμπορικό τμήμα της διακινεί τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχει σε μεγάλα δημόσια έργα και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015. Η εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις των ιδιοτήτων των πρώτων υλών και τον σχεδιασμό των προφίλ, επιλέγοντας  με στόχο τις άριστες μηχανικές και μονωτικές τους ιδιότητες, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αντοχή στο τελικό προϊόν. Η επιλογή των προφίλ γίνεται μετά από αυστηρότατους ελέγχους, με γνώμονα τις ιδιαίτερα απαιτητικές ελληνικές καιρικές συνθήκες, όπως ηλιοφάνεια, άμεσες εναλλαγές θερμοκρασιών, ισχυρές πιέσεις ανέμου και νερού, ειδικά στη νησιωτική Ελλάδα, υψηλές συνθήκες διάβρωσης και άλλους παράγοντες.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο των προϊόντων EVROAL είναι η επεξεργασία της πρώτης ύλης πριν και κατά τη διάρκεια συναρμολόγησης, με μηχανικό και ταυτόχρονα χημικό τρόπο, δημιουργώντας απόλυτα συμπαγή, ισχυρά και αμετάβλητα κουφώματα, με άριστες μηχανικές ιδιότητες και συμπεριφορά. Η τεράστια ποικιλία χρωμάτων και ειδικών αποχρώσεων, ηλεκτροστατικής βαφής RAL, οι πιστές απομιμήσεις φυσικού ξύλου (με τη σύνθεση των "νερών" του), επιτυγχάνουν τέλεια χρωματική απομίμηση, ολοκληρώνοντας κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και σύνθεση. Τέλος, σημαντικότατος παράγοντας της επιτυχίας είναι οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας, που ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες και ελέγχους παραγωγής, ολοκληρώνουν τη δημιουργία των προϊόντων της.

Στα πολλά πλεονεκτήματα της EVROAL συγκαταλέγονται η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα, η απαράμιλλη αισθητική και ασφάλεια με άμεση παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση.

Στην EVROAL μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω προϊόντα:

EVROAL
Καλέστε: 2105579165
Δείτε: 
www.evroal.gr
Ακολουθήστε: ww.facebook.com/evroal

Σχολιάστε