Tο χρώμα είναι εκείνη η λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σε μία ολόκληρη πόλη, γιατί #ToXromaExeiDinami και η Vechro έχει το χρώμα!

Tο χρώμα είναι εκείνη η λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σε μία ολόκληρη πόλη, γιατί #ToXromaExeiDinami και η Vechro έχει το χρώμα!

Πού χορήγησε η Vechro 9.800L χρώματος το 2021;

2.495 επισκέψεις στο άρθρο

Σχεδόν 10.000L χρώματος παρείχε η Vechro το 2021 με στόχο να ομορφύνει τις γειτονιές, αλλά και να γεμίσει χρώμα τις ψυχές των ανθρώπων.

Σχολεία, νοσοκομεία, κοινοτικά οικοδομήματα αλλά και τοιχογραφίες στα γκρι κτήρια των πόλεων είναι οι ενέργειες που υλοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, τη χρονιά που μας πέρασε. Η εταιρεία, με την πρώτη ευκαιρία, στηρίζει και χορηγεί ενέργειες που προωθούν την αναδόμηση και ανάπλαση δημόσιων κτηρίων. Είναι αλήθεια πως το χρώμα είναι εκείνη η λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σε μία ολόκληρη πόλη, γιατί #ToXromaExeiDinami και η Vechro έχει το χρώμα!

Κοινοποίησέ το »

Με τα ανθεκτικά, άοσμα και οικολογικά προϊόντα της εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και κτήρια με αναλλοίωτες αποχρώσεις ανά τα χρόνια. Κόντρα στις δύσκολες συνθήκες, η εταιρεία έχει δημιουργήσει τοιχογραφίες σε διάφορα σχολεία της Αθήνας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε σχολείο της Αγίας ¶ννας- Β. Εύβοια, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής όπως κτήρια στις Αφίδνες, σε σχολείο στους Θρακομακεδόνες αλλά και σε όλη την Πάτρα (με 50+ τοιχογραφίες μέσα σε 5 χρόνια), δημιουργώντας μία υπαίθρια γκαλερί. Ωστόσο, η προσφορά της δεν περιορίζεται μόνο σε εξωτερικές επιφάνειες καθώς τα πολυπιστοποιημένα, άοσμα και οικολογικά χρώματα της Vechro, ανανεώνουν εσωτερικές επιφάνειες σε νοσοκομεία, σχολεία και ιδρύματα προσφέροντας έτσι πιο υγιεινούς και καθαρούς εσωτερικούς χώρους.

Και από ότι φαίνεται, οι ενέργειες της Ελληνικής βιομηχανίας χρωμάτων δε σταματούν μόνο σε τοιχοποιίες και λοιπές επιφάνειες. Μία ελληνική σημαία 40x26 μέτρα ζωγραφισμένη στην πλαγιά της ηρωικής νήσου Κάσος, ορατή δια αέρος και θαλάσσης, έγινε με τα χρώματα της Vechro, ως φόρος τιμής των εορτασμών για τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης.

Συνοψίζοντας, η Vechro, ηγέτης στα οικολογικά χρώματα, υποστηρίζει εμπράκτως την τέχνη και το χρώμα παρέχοντας δωρεάν τα προϊόντα της. Με το έργο της, δεν έχει μόνο στόχο να ομορφύνει και να προστατέψει το περιβάλλον, αλλά και να εμπνεύσει όλους εμάς ως πηγή δύναμης και αισιοδοξίας!

Διάβασε περισσότερα για τη Vechro στο www.vechro.gr
 

Κοινοποίησέ το »