Ποιοτικά και αποδοτικά πάνελ από την MP Energy

Διαβάστηκε από 1974 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/4/2021

Η MP-Energy επέλεξε για το χειμώνα του 2020-21 ένα από τα ποιοτικότερα και πιο αποδοτικά πάνελ (21%!) παγκοσμίως για τα φωτοβολταϊκά πάρκα σε συνδυασμό με εξαιρετικά αξιόπιστους και αποδοτικούς αντιστροφείς.

 
Σε όλα τα φωτοβολταϊκά πάρκα σε αγροτεμάχια προτείνουμε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως με ένα από τα πιο αποδοτικά πάνελ της αγοράς. Συγκεκριμένα επιλέξαμε το Trina Vertex 545Wp.Το συγκεκριμένο φωτοβολταϊκό πάνελ είναι τεχνολογίας μονοκρυσταλλικού πυριτίου PERC με half-cutcells και εξαιρετικό θερμοκρασιακό συντελεστή (-0,34%/οC!!).

Σε όλα τα πάνελ προσφέρεται γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 ετών, εγγύηση anti-pid, αντοχή στο αλάτι, σε οξέα και αμμωνία.

H Trina είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων παγκοσμίως και πρωτοπόρος τεχνολογικά και επιστημονικά.
Τα παραπάνω υλικά θα τα βρείτε σε εξαιρετικές τιμές χονδρικής σε πακέτα για φωτοβολταϊκά πάρκα στη σελίδα μας στην αντίστοιχη ενότητα σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά αξιόπιστους αντιστροφείς Huawei 100ktl. Έναν smart αντιστροφέα-inverter με σχεδόν 99% απόδοση και 10 ξεχωριστές MPPT εισόδους.

Η MP-Energy έχοντας εγκαταστήσει εκατοντάδες έργα φωτοβολταϊκών μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία τους και σας προτείνει ανεπιφύλακτα τις παραπάνω επιλογές για την χρονιά αυτή.

Στην MP-Energy θα βρείτε άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.