Η LEDVANCE κατασκευάζει διάφορες οικογένειες πιστοποιημένων φωτιστικών σωμάτων με ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας DALI-2.

Η LEDVANCE κατασκευάζει διάφορες οικογένειες πιστοποιημένων φωτιστικών σωμάτων με ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας DALI-2.

Πιστοποιημένα φωτιστικά DALI-2, ιδανικά για το γραφείο από τη LEDVANCE

1.285 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τα DALI-2 φωτιστικά μπορούν να συνεργαστούν με όλα τα διαθέσιμα λογισμικά, αλλά και εξαρτήματα DALI-2 της αγοράς.

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Η μελέτη και ο σχεδιασμός του τεχνητού φωτισμού στους σύγχρονους χώρους γραφείων οφείλουν να προσφέρουν εργονομικές λύσεις που προάγουν τη δημιουργικότητα, την αποδοτικότητα και την ευεξία των εργαζομένων. Η αρχιτεκτονική, η χρήση και το μέγεθος του χώρου είναι μεταβλητές, οι οποίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στο σωστό σχεδιασμό του τεχνητού φωτισμού.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην έννοια του βιώσιμου φωτισμού. Η αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED και η διαχείρισή τους με πρωτόκολλο επικοινωνίας DALI συμβάλει σημαντικά στη μείωση των ενεργειακών απαιτήσεων της εγκατάστασης και κατά συνέπεια του λειτουργικού κόστους.

Η LEDVANCE κατασκευάζει διάφορες οικογένειες πιστοποιημένων φωτιστικών σωμάτων με ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας DALI-2. Ενδεικτικές οικογένειες πιστοποιημένων DALI-2 φωτιστικών ιδανικές για χώρους γραφείων:

• Downlight UGR19 DALI
• Panel Performance UGR19 GEN 3 DALI
• Panel Indiviled UGR16 DALI
 
Σε συνδυασμό με κατάλληλους αισθητήρες παρουσίας, κίνησης και φωτός ημέρας μπορεί να ρυθμιστεί η λειτουργία μεμονωμένων ή ομάδας φωτιστικών. Η χρήση αισθητήρων αυτοματοποιεί την εγκατάσταση, καθώς δεν απαιτείται πλέον η παρέμβαση του χρήστη για την έναυση/σβέση και ρύθμιση του τεχνητού φωτισμού μέσω διακοπτών, ενώ παράλληλα μειώνεται επιπλέον η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.  Οι ομάδες και τα σενάρια φωτισμού, μπορούν να επαναπρογραμματιστούν, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, χωρίς να απαιτείται επανακαλωδίωση της εγκατάστασης.

Τα DALI-2 φωτιστικά μπορούν να συνεργαστούν με όλα τα διαθέσιμα λογισμικά, αλλά και εξαρτήματα DALI-2 της αγοράς, ενώ η LEDVANCE διαθέτει και το δικό της λογισμικό επιτήρησης VIVARES, το οποίο είναι συμβατό με DALI-2 εξαρτήματα και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις .

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα DALI-2 φωτιστικά μπορούν να ενσωματωθούν και σε μεγαλύτερης κλίμακας συστήματα κτιριακού αυτοματισμού όπως το BMS.

Δείτε περισσότερα στο www.ledvance.gr ή καλέστε στο +30 210 34 00 800.
 
LEDVANCE A.E.
Ερμού 15 14564 Κηφισιά
Τηλ.: +30 210 3400800
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »