Smaltolux Hydro + Smaltolux Master Primer

Smaltolux Hydro + Smaltolux Master Primer

Smaltoplast Extra

Smaltoplast Extra

Smaltoxyl Hydro

Smaltoxyl Hydro

  • Smaltolux Hydro + Smaltolux Master Primer
  • Smaltoplast Extra
  • Smaltoxyl Hydro

Οικολογικά χρώματα της Vechro

1.306 επισκέψεις στο άρθρο

Ολοκληρωμένα συστήματα βαφής για εξαιρετική προστασία, αντοχή στο χρόνο και υψηλή αισθητική!

Η Vechro, η Ελληνική Βιομηχανία με ιστορία πάνω από 70 χρόνια, γίνεται περιηγητής σε έναν κόσμο που ορίζεται από το χρώμα, έχοντας την πράσινη καινοτομία στην καρδιά της φιλοσοφίας της από το 2003. Τα 110+ πιστοποιημένα προϊόντα της, την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη και leader εταιρεία στην Ελλάδα στις συνολικές πωλήσεις & πιστοποιήσεις οικολογικών προϊόντων.

Kοινοποίησέ το »

Με όραμα «ένα περιβάλλον με αξία για την ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη μας», η εταιρεία επιλέγεται για το 2020 ως EU Ecolabel Ambassador. Η Vechro παράγει αισθητική χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά συμμορφωμένα στα αυστηρότερα περιβαλλοντικά κριτήρια. Δέσμευση της εταιρείας είναι να προστατεύει το περιβάλλον με κάθε τρόπο αποτρέποντας ή ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις. Γιατί το #ToXromaExeiDinami και η Vechro την κατέχει με τα υψηλής ποιότητας ανθεκτικά, άοσμα οικολογικά χρώματά της. 

SMALTOLUX HYDRO+MASTER PRIMER

Οικολογικό και Ανθεκτικό σύστημα για όλες τις επιφάνειες από τη Vechro

Μία σωστή ανανέωση, χρειάζεται και τα σωστά υλικά! Για οποιαδήποτε επιφάνεια (ξύλο, μέταλλο, τοίχο, κάθετα πλακάκια, μελαμίνη, γυαλί κ.α.), το κορυφαίο οικολογικό σύστημα της Vechro είναι η λύση για τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα. Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να ανανεώσετε όποια επιφάνεια και εάν επιθυμείτε δίνοντάς της πίσω τη χαμένη λάμψη της. Για εμάς το χρώμα είναι γιορτή με μοντέρνα αντικείμενα από φυσικά υλικά και τόνους που εναλλάσονται να γίνονται το ιδανικό σκηνικό για ένα boho στυλ ή μία ρετρό πινελιά. Το οικολογικό αστάρι Smaltolux Master Primer για μέγιστη απόδοση και η οικολογική, υποαλλεργική με αντιμικροβιακή ιδιότητα, ριπολίνη νερού Smaltolux Hydro Eco μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε σημείο ή έπιπλο του σπιτιού, σε ακριβώς οτι ονειρεύεστε. Χρωματίζεται στην απόχρωση της επιλογής σας και απολαμβάνετε το χώρο σας από το 1ο κιόλας βράδυ, αφού είναι και άοσμο!
 
Smaltoplast Extra

Κορυφαίας ποιότητας πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης

Κάντε το χώρο σας να ξεχωρίζει! Δείτε τους τοίχους σας να αποκτούν χαρακτήρα και τις αποχρώσεις να συνομιλούν μεταξύ τους δίνοντας ένταση και δυναμική η μία στην άλλη. Έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση και όρεξη για χρώμα; Πειραματιστείτε με τις αντιθέσεις βάζοντας από τη μία πλευρά αποχρώσεις της λάσπης και από την άλλη ένα βαθύ μπλε του Smaltoplast Extra, για να δώσετε βάθος στο δωμάτιό σας. Χρησιμοποιήστε το premium οικολογικό ματ πλαστικό χρώμα για κορυφαία αποτελέσματα. Είναι χαμηλής οσμής και η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα (Α+ ποιότητα εσωτερικού αέρα), διατηρώντας το χώρο φρέσκο και ασφαλή. Βρείτε την αγαπημένη σας απόχρωση ανάμεσα στις απεριόριστες επιλογές του κορυφαίου ματ οικολογικού Smaltoplast Extra και μεταμορφώστε το δωμάτιο σας.
 
SMALTOXYL HYDRO ECO

Οικολογικό Βερνίκι Ξύλου

Μπορείτε και εσείς να κάνετε τους κρυμμένους θησαυρούς σας να μοιάζουν σαν καινούργιοι αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Δώστε σύγχρονη μορφή στα παλιά σας ξύλινα έπιπλα εύκολα και αποτελεσματικά με το οικολογικό βερνίκι ξύλου, Smaltoxyl Hydro Eco Varnish.  Για ένα μοντέρνο και φρέσκο αποτέλεσμα προτιμήστε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ξύλου. Κάντε την κατάλληλη επιλογή για το χώρο σας ανάμεσα σε 15 έτοιμες αποχρώσεις και δε θα πιστεύετε τα αποτελέσματα. Το Smaltoxyl Hydro Eco Varnish είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες, περιέχει φίλτρα UV και λόγω της σύνθεσής του προστατεύει τον υμένα του χρώματος από την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων. Είναι οικολογικό, ανθεκτικό, άοσμο προστατευτικό και διακοσμητικό βερνίκι.
 
Κάλεσε τη Vechro στο: 210 4816101-3
Διάβασε περισσότερα για τη Vechro στο www.vechro.gr

 

Kοινοποίησέ το »