Smaltoplast Elastic

Smaltoplast Elastic

Smaltoplast Kitchen & Bath 

Smaltoplast Kitchen & Bath 

Smaltoplast Silk  

Smaltoplast Silk  

  • Smaltoplast Elastic
  • Smaltoplast Kitchen & Bath 
  • Smaltoplast Silk  

Οικολογικά χρώματα της Vechro

1.417 επισκέψεις στο άρθρο

Ολοκληρωμένα συστήματα βαφής για εξαιρετική προστασία, αντοχή στο χρόνο και υψηλή αισθητική!

Η Vechro, η Ελληνική Βιομηχανία με ιστορία πάνω από 70 χρόνια, γίνεται περιηγητής σε έναν κόσμο που ορίζεται από το χρώμα, έχοντας την πράσινη καινοτομία στην καρδιά της φιλοσοφίας της από το 2003. Τα 110+ πιστοποιημένα προϊόντα της, την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη και leader εταιρεία στην Ελλάδα στις συνολικές πωλήσεις & πιστοποιήσεις οικολογικών προϊόντων.

Kοινοποίησέ το »

Με όραμα «ένα περιβάλλον με αξία για την ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη μας», η εταιρεία επιλέγεται για το 2020 ως EU Ecolabel Ambassador. Η Vechro παράγει αισθητική χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά συμμορφωμένα στα αυστηρότερα περιβαλλοντικά κριτήρια. Δέσμευση της εταιρείας είναι να προστατεύει το περιβάλλον με κάθε τρόπο αποτρέποντας ή ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις. Γιατί το #ToXromaExeiDinami και η Vechro την κατέχει με τα υψηλής ποιότητας ανθεκτικά, άοσμα οικολογικά χρώματά της. 

Smaltoplast Elastic

Οικολογικό ελαστομερές, 100% ακρυλικό χρώμα εξωτερικής τοιχοποιίας με αντιμουχλική δράση. Γεφυρώνει ρωγμές μέχρι 1mm και διατηρεί την ελαστικότητα του μέχρι -20°C. Παρουσιάζει αντοχές σε μεγάλες αλλαγές της θερμοκρασίας και μειωμένη τάση σε κατακράτηση ρύπων λόγω του UV cross-linking. Ανθεκτικό στην ακτινοβολία και στα αλκάλια, έχει υψηλή απόδοση και ευκολία στην εφαρμογή. Πιστοποιημένο ως Ψυχρή – Ανακλαστική βαφή (ΚΑΠΕ, Δημόκριτος), αφορά το λευκό. Χρωματίζεται σε αμέτρητες οικολογικές αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού Premium Color Moods.

Smaltoplast Kitchen & Bath 

Πιστοποιημένο οικολογικό, αντιμικροβιακό & αντιμυκητιακό χρώμα εσωτερικής χρήσης. Λόγω της σύνθεσής του παρουσιάζει μεγάλες αντοχές στα αλκάλια και άριστη αντοχή στο συχνό πλύσιμο. Ιδανικό για κουζίνες και χώρους εστίασης λόγω της αντιμυκητιακής του δράσης η οποία προστατεύει τους χώρους από υγρασία και εμφάνιση μούχλας.

Smaltoplast Silk  

Καινοτόμο υποαλλεργικό, οικολογικό, άοσμο, πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας βασισμένο σε νανοτεχνολογία. Με αντιμικροβιακή ιδιότητα & μόνιμη δράση κατά της μούχλας. Πιστοποιημένο για την υποαλλεργική του δράση κατά των βακτηρίων, μυκήτων και προϊόντων μεταβολισμού τους, φορμαλδεΰδη και πτητικών ενώσεων. Καταταγμένο στην ανώτερη κλάση Α+  ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία για εκπομπές Π.Ο.Ε. Μεγάλης αντοχής στο συχνό πλύσιμο και εύκολο στο καθάρισμα (κλάση Ι, ΕΝ 13300).

Κάλεσε τη Vechro στο: 210 4816101-3
Διάβασε περισσότερα για τη Vechro στο www.vechro.gr

Kοινοποίησέ το »