Οι TOP που σας εξοικονομούν ως και 95%!

12.501 επισκέψεις στο άρθρο

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμίσεις - συντηρήσεις το κτίριο σου! Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ σου δίνει έως 95 % επιδότηση για να το κάνεις! Με ποιους θα συνεργαστείς; Εδώ θα βρεις τις TOP εταιρείες Εξοικονόμησης & Ενέργειας σε μία έκδοση – οδηγό αγοράς 2021.

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» επιτέλους έχει πάρει φόρα! Εκμεταλλευτείτε την επιδότηση και #sintiristetospiti . Γλιτώστε έως και 85% των χρημάτων σας!

Kοινοποίησε το »

To πρόγραμμα έχει προϋπολογισμό ύψους 850 εκατ. ευρώ και ποσοστά επιχορήγησης των επενδύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας που φθάνουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας ακόμη και στο 95 %.

Εσείς με ποιους θα συνεργαστείτε; ΕΔΩ θα βρείτε τις TOP εταιρείες Εξοικονόμησης & Ενέργειας σε μία unique έκδοση – οδηγό αγοράς για το 2021 !

Εταιρείες που διαθέτουν ΛΥΣΕΙΣ για οικονομία ή βελτίωση της ποιότητας ζωής μας !
Καινοτόμα τεχνολογικά προιόντα, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, δίκτυα συνεργατών,
υψηλή εξειδίκευση, εξωστρέφεια, καλό όνομα στην αγορά, μερικά από τα χαρακτηριστικά τους !

Ξεφυλλίστε - Διαβάστε ΟΛΗ την έκδοση με 1 κλίκ πάνω στο εξώφυλλο της
ή (αν είστε εντός Αττικής) ζητήστε μας να σας την αποστείλουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. 
Αν είστε εκτός Αττικής επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα του courier.
(με 1 mail στο [email protected]) !

Oι εταιρείες της Special έκδοσης έχουν καταταχθεί σε 4 θεματικούς άξονες ανάλογα με το τι ανάγκες σας μπορούν να καλύψουν. Ειδικότερα:
  • Γλιτώστε λεφτά - Θερμομόνωση, Ενεργειακά Κουφώματα, Ενεργειακά Τζάμια & Ενεργειακά Χρώματα,Αντλίες θερμότητας, Φυσικό αέριο, Λέβητες Οικονομίας, Ηλιοθερμία και ζεστό νερό.
     
  • Green&EconomyBuildings - Έξυπνοι Αυτοματισμοί, Led Φωτισμός, Σύγχρονα Κλιματιστικά, Συστήματα Εξαερισμού,Έξυπνες Λευκές Συσκευές, Κτίρια Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας, Δομικά υλικά και Φυτεμένα Δώματα.
     
  • Φωτοβολταϊκά -Αυτοπαραγωγή ρεύματος αλλά και πλήρη αυτονόμηση από το ηλεκτρικό δίκτυο
     
  • Θέρμανση -Αυτονομίες και Αυτοματισμοί θέρμανσης, ενεργειακά τζάκια και σόμπες.

Kοινοποίησε το »