Οι ΗVAC λύσεις της LG πρωταγωνιστούν στο νέο brand video της εταιρείας

1.257 επισκέψεις στο άρθρο

Το βίντεο με τίτλο "Ahead of the Expected" παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις ενώ υπογραμμίζει την υποστήριξη των πελατών

Η μεγάλη ποικιλία λύσεων θέρμανσης και ψύξης του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) φέρνουν ασύγκριτη άνεση και αποδοτικότητα σε κάθε είδους χώρο. Οι λύσεις HVACπροσφέρουν πολλαπλά οφέλη, καθώς εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τα λειτουργικά κόστη, ενώ το εξαιρετικά αποδοτικό σύστημά τους συμπεριλαμβάνει την παροχή θέρμανσης χώρου, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Η  LG Electronics διατηρεί ηγετική θέση στο χώρο των HVAC λύσεων, υποστηρίζοντας τους πελάτες της ώστε να αναπτυχθούν με τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της. Με καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και περισσότερες από 50 ακαδημίες σε όλο τον κόσμο, αναγνωρισμένες για την εκπαίδευση εξαιρετικά καταρτισμένου προσωπικού, η εταιρεία έχει ενισχύσει τη βιομηχανική της ηγεσία προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων  λύσεων που καλύπτουν σχεδόν κάθε τομέα.

Για να αναδείξει την αξία που προσφέρει στις επιχειρήσεις παγκοσμίως και για να μοιραστεί το όραμά της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, η LG κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο βίντεο με τίτλο "Ahead of the Expected".Με ένα δυναμικό και γρήγορο ρυθμό, το βίντεο παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις τις εταιρείας, υπογραμμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο η LG υποστηρίζει τους πελάτες της παρέχοντας έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και δέσμευσης.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας αξιοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες για να διασφαλίσουν ισχυρή και μεγαλύτερη λειτουργική απόδοση, οδηγώντας σε μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας. Η δέσμευση της LG προς τους πελάτες της είναι επίσης εμφανής μέσα από το πλήθος των υπηρεσιών που προσφέρει, από την εγκατάσταση έως τη συντήρηση, πάντα με τη βοήθεια εξειδικευμένων επαγγελματιών. Η αφοσίωση της LG στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος μέσω των περιβαλλοντικά υπεύθυνων προϊόντων HVAC συνδυάζεται άρτια με το κίνητρο και την ικανότητά της να μεγιστοποιεί την αξία για τους πελάτες του σήμερα και να προβλέπει παράλληλα τις μελλοντικές τους ανάγκες.

Χάρη στη σημαντική τεχνογνωσία της, η LG μπορεί να ανταποκριθεί στις μοναδικές απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, παρέχοντας λύσεις που εγγυώνται φρέσκο, καθαρό αέρα εσωτερικού χώρου και προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε κτιρίου ή εγκατάστασης.

Δείτε το νέο βίντεο της LG "Ahead of the Expected"