OLEFINI: Κορυφή στον κλιματισμό  - Υψηλή τεχνολογία σε θέρμανση και ψύξη

OLEFINI: Κορυφή στον κλιματισμό - Υψηλή τεχνολογία σε θέρμανση και ψύξη

2.025 επισκέψεις στο άρθρο (06/03/2024)

-Προσφέρει νέες τεχνολογίες σε αεροκουρτίνες
-High tech κλιματιστικά
-Θέρμανση και ψύξη για κάθε ανάγκη
-Λεπτός σχεδιασμός, εύκολη τοποθέτηση και υψηλή αντοχή

Η εταιρεία OLEFINI σχεδιάζει, παράγει και εξάγει σε περισσότερες από 30 χώρες ένα ευρύ φάσμα αεροκουρτινών, εξαρτημάτων θέρμανσης και ψύξης ικανό να καλύψει τις περισσότερες εφαρμογές που μπορεί να παρουσιαστούν στην αγορά!
 

Η OLEFINI παρούσα στην Climatherm Energy 2024

Στην έκθεση Climatherm Energy 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο Athens Metropolitan Expo και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εταιρεία παρουσίασε τα κορυφαία προϊόντα της, συζητώντας και παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές σε όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό της.

Η OLEFINI θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν εκεί, καθώς και όσους επί σειρά ετών την εμπιστεύονται για τις αεροκουρτίνες, τα κλιματιστικά και όλες τις υπηρεσίες θέρμανσης και ψύξης που παρέχει, πάντα με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας!
 

Οι αεροκουρτίνες της OLEFINI

Οι αεροκουρτίνες δημιουργούν ένα φράγμα αέρα μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ενεργούν ως μια αόρατη πόρτα που αποτρέπει την εισβολή του εξωτερικού ζεστού, κρύου ή ακάθαρτου αέρα, έτσι ώστε να διατηρούν τον κλιματιζόμενο χώρο χωρίς απώλειες στο εξωτερικό περιβάλλον έχοντας ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλες οι μονάδες διατίθενται είτε ως Απλές, Θερμαινόμενες (ηλεκτρικά ή με ζεστό νερό) ή ακόμα κάποια μοντέλα και για ζεστό/κρύο νερό. Τα περισσότερα μοντέλα μπορούν επίσης να στερεωθούν κατακόρυφα (αν παραγγελθούν εκ των προτέρων) ή και να εφοδιαστούν με φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα που παρέχεται.
Είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα για εξοικονόμηση ενέργειας και δυνατότητα σύνδεσης  με συστήματα διαχείρισης κτιρίων BMS (μέσω MODBUS) για απόλυτο έλεγχο του περιβάλλοντός σας.

Οι αεροκουρτίνες OLEFINI ξεχωρίζουν για το λεπτό σχεδιασμό, την εύκολη τοποθέτηση, την υψηλή αντοχή και την ισχυρή ροή του αέρα που παρέχουν.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>