Ο Όμιλος Bosch προσφέρει τώρα πενταετή εγγύηση σε επιλεγμένα μοντέλα !

1.683 επισκέψεις στο άρθρο

Η Bosch επεκτείνει την εγγύηση για τους λέβητες αερίου Condens 2300W & Condens 7000iW.

Ο Όμιλος Bosch, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επίτοιχων λεβήτων αερίου συμπύκνωσης, με εκατομμύρια ήδη εγκατεστημένους και εν λειτουργία λέβητες στην Ευρώπη, λαμβάνοντας θετικά μηνύματα από την επιτυχημένη προώθηση της σειράς Condens, προσφέρει τώρα πενταετή εγγύηση σε επιλεγμένα μοντέλα συμπύκνωσης φυσικού αερίου. 

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα Bosch Condens 2300W  & Bosch Condens 7000iW  που έχουν ημερομηνία αγοράς από τον τελικό καταναλωτή από την 1η Ιουλίου 2020 έως την 31η Δεκεμβρίου 2020,  θα παρέχονται πλέον με εγγύηση πέντε ετών. 
 
Ο Condens2300W συνιστά το νεότερο μοντέλο της οικογένειας Bosch, με εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις, αθόρυβη λειτουργία και μέγιστο βαθμό απόδοσης έως 109,5%! Μάλιστα με την προσθήκη του ψηφιακού θερμοστάτη CW100 ή CW400 ο πήχης της ενεργειακής απόδοσης φτάνει την αξεπέραστη κλάση Α+ !
 
Ο βραβευμένος λέβητας Condens 7000iW θα σας συνεπάρει με τον εξαιρετικό σχεδιασμό του με πρόσοψη από αντιχαρακτικό γυαλί. Η εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται χάρη στο ευρύτατο φάσμα ρύθμισης της ισχύος από 12,5 έως 100% ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στη ζήτησή σας για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης κάθε στιγμή. Μπορεί να συνδεθεί με τον wi-fi έξυπνο θερμοστάτη CT200 της Bosch, για την απόλυτη εμπειρία ελέγχου μέσα από το κινητό ή το τάμπλετ σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους εγγύησης  μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Bosch Τεχνολογία Θέρμανσης