Το Smaltoplast Thermo από τη Vechro είναι η ιδανική λύση για την προστασία της εξωτερικής τοιχοποιίας του σπιτιού σας.

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ του Smaltoplast Thermo της Vechro, αξίας 180 ευρώ !

2.726 επισκέψεις στο άρθρο

O 3ος μεγάλος διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας έναν super τυχερό που Κερδίζει το ΔΩΡΟ της Vechro Paints, 20 λίτρα Θερμοπροστατευτικό Χρώμα Smaltoplast Thermo, αξίας πάνω από 180 ευρώ !

Οι διαγωνισμοί του 4green.gr  & Πράσινο Σπίτι & Κτίριο με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του συνεχίζονται. Σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες του κλάδου εξοικονόμησης και ενέργειας, δίνουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να κερδίσουν χρήσιμα δώρα.

Kοινοποίησε το »


Την σκυτάλη πήρε ο διαγωνισμός  μας που έδωσε την δυνατότητα σε έναν τυχερό,  να κερδίσει  20 λίτρα από το κορυφαίας ποιότητας θερμοπροστατευτικό ακρυλικό χρώμα, Smaltoplast Thermo της Vechro αξίας πάνω από 180 ευρώ ! 

Ο μεγάλος νικητής του 3ου διαγωνισμού για  τα 
20 λίτρα  Smaltoplast Thermo της Vechro είναι ο Κύριος `Ακης Αντωνιάδης ! 

Oι δηλώσεις του Κυρίου `Ακη Αντωνιάδη :

Θέλω να  ευχαριστήσω από καρδιάς το περιοδικό Πράσινο Σπίτι & Κτίριο και το 4green.gr για την ευκαιρία που μου έδωσε να κερδίσω αυτό το εξαιρετικό δώρο, μου είναι άκρως αναγκαίο μιας και πασχίζει από υγρασία το σπίτι μου.  
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι, εύχομαι σε όλους καλές διακοπές και καλές δουλειές! "


ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

Κορυφαίας ποιότητας πιστοποιημένο Ψυχρό - Ανακλαστικό, θερμοπραστατευτικό, αδιάβροχο ελαστομερές 100% ακρυλικό χρώμα, το Smaltoplast Thermo από τη Vechro είναι η ιδανική λύση για την προστασία της εξωτερικής τοιχοποιίας του σπιτιού σας.

Η ειδική αντιμουχλική του σύνθεση προστατεύει τον υμένα του χρώματος από την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας ιδιαίτερα σε επιφάνειες με προβλήματα υγρασίας.

Το Smaltoplast Thermo της Vechro έχει ισχυρή αδιαβροχοποίηση, διαπνοή καθώς συνδυάζει πολύ καλή καλυπτικότητα, λευκότητα, απόδοση, άριστη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και γεφυρώνει μικρορωγμές.

Kοινοποίησε το »