Νέο κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ στην Αργυρούπολη!

2.083 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία μετράει 71 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο!

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Ο νέος χρόνος βρίσκει την ΚΑΥΚΑΣ με ένα ακόμη νέο σημείο πώλησης, το 69ο στην Ελλάδα και το 71ο συνολικά σε Ελλάδα και Κύπρο. Το νέο κατάστημα της εταιρείας στην Αργυρούπολη βρίσκεται επί της οδού Λαμίας, σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αργυρούπολης, πολύ κοντά στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Αλίμου και επιβεβαιώνει το πλάνο συνεχούς ανάπτυξης της ΚΑΥΚΑΣ παρά τις αντίξοες συνθήκες που επιφέρει η πανδημία της COVID-19.

Στο νέο κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα B2C πωλήσεων ενώ παράλληλα εξυπηρετούνται και καλύπτονται άμεσα κάθε είδους ανάγκες σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, φωτισμό, είδη τεχνολογίας κτιρίων και λύσεις διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας που αφορούν τον βιομηχανικό, ξενοδοχειακό και επαγγελματικό τομέα.

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της ΚΑΥΚΑΣ στην Αργυρούπολη προσφέρει τεχνικές συμβουλές μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊοντικών επιλογών από κορυφαίους προμηθευτές και καθοδηγεί όλους τους επισκέπτες στην επιλογή της βέλτιστης λύσης.
Από 18/1 το δίκτυο καταστημάτων της ΚΑΥΚΑΣ άνοιξε ξανά τις πόρτες του πανελλαδικά για όλους τους πελάτες (επαγγελματίες & ιδιώτες) χωρίς ραντεβού ενώ στις περιοχές με τοπικό Lockdown οι πελάτες εξυπηρετούνται ως εξής:
  • Οι επαγγελματίες πελάτες εντός του καταστήματος τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας
  • Οι πελάτες λιανικής εντός του καταστήματος μόνο για την αγορά κρίσιμων υλικών (λαμπτήρες, υλικό ράγας, πρίζες κλπ.) ή με click away, ηλεκτρονικά στο www.kafkas.gr ή τηλεφωνικά/μέσω email στο κοντινότερο τους κατάστημα