NANODOMI: Τεχνογνωσία στην πράσινη ενέργεια

NANODOMI: Τεχνογνωσία στην πράσινη ενέργεια

2.040 επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2023)
Σχολιάστε

Επισφράγιση της πετυχημένης πορείας της NANODOMI αποτελεί η επένδυση σε ίδια έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με την ανάπτυξη και κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε 23 ακόμα χώρες παγκοσμίως. Επιπλέον, η ανάπτυξη δικού της Repair Center.

Η NANODOMI αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες του τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων εξοικονόμησης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ιδρύθηκε το 2008 από τον Δρ. Αναστάσιο Αντωνάκο και μια ομάδα νέων επιστημόνων, με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής έρευνας και της εφαρμογής της στην βιομηχανία. Είναι αντιπρόσωπος τεχνολογικών εταιριών και οίκων παγκοσμίου βεληνεκούς, προμηθεύοντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, πιστοποιημένα με πολυετή εγγύηση, ειδικά επιλεγμένα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Αυτό που διαφοροποιεί την NanoDomi από τους άλλους προμηθευτές, πέρα από τις ανταγωνιστικές τιμές, είναι πως ακόμα και στην περίπτωση της απλής προμήθειας εξοπλισμού, συμβουλεύει και συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό των έργων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με δυνατότητα “turn-key» μέσω του δικτύου συνεργατών της, εστιάζοντας στις εξατομικευμένες απαιτήσεις του πελάτη.

Η εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της NANODOMI, το υψηλό τεχνογνωστικό και ακαδημαϊκό επίπεδο, η συστηματική οργάνωση και η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης, μας καθιστά ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε τεχνολογική πρόκληση, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την υλοποίηση της. Επισφράγιση της πετυχημένης πορείας της NANODOMI αποτελεί η επένδυση σε ίδια έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με την ανάπτυξη και κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε 23 ακόμα χώρες παγκοσμίως.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το τέταρτο τρίμηνο του 2022, η NANODOMI εγκαινίασε ένα νέο Κέντρο Διανομής. Έχοντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την αυθημερόν εξυπηρέτηση (same day delivery) και με στόχο την ασφαλέστερη μεταφορά εξοπλισμού, το νέο κέντρο στεγάζεται κοντά σε όλες τις μεγάλες μεταφορικές εταιρίες. Επίσης, οι αποθηκευτικές δυνατότητες σε συνδυασμό με την αποτελεσματική οργάνωση του νέου χώρου, συμβάλουν στην συγκέντρωση μεγάλου αποθέματος εξοπλισμού καθώς και στην λειτουργική αποθήκευση του.

Ένας σημαντικός σταθμός στην διαδρομή της NANODOMI, είναι η επένδυση στην δημιουργία του δικού της Repair Center (κέντρο επισκευών). Εντός του 1ου τριμήνου του 2023, ξεκίνησε η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επισκευής, ελέγχου και αναβάθμισης βιομηχανικού εξοπλισμού σε νέες σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις. Το νέο τμήμα συγκροτείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς ενώ ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι πιστοποιημένος, σύγχρονος και ενδεδειγμένος για την σωστή διάγνωση και αποτελεσματική επισκευή οποιασδήποτε βλάβης.

Η NANODOMI έχει πιστοποιηθεί από τους εξωτερικούς φορείς πιστοποίησης BQC και CertiW για την εφαρμογή όλων των απαραίτητων διαδικασιών και κανόνων που ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα ISO9001:2008, ISO14001:2015, ISO45001:2018 και ISO50001, διασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης της εταιρίας, την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και την βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση.

Ως πρωτοπόροι στον χώρο της «Πράσινης» ενέργειας στην Ελλάδα φιλοδοξούμε να μεταδώσουμε την ευαισθησία μας σε ενεργειακά θέματα και την επιστημονική μας γνώση, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο Αύριο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας: https://nanodomi.com/
Τηλ.: 2103629581
E-mail: [email protected]
Facebook