Μοναδικός σχεδιασμός σε προϊόντα γυαλιού

Μοναδικός σχεδιασμός σε προϊόντα γυαλιού

Μοναδικός σχεδιασμός σε προϊόντα γυαλιού

  • Μοναδικός σχεδιασμός σε προϊόντα γυαλιού
  • Μοναδικός σχεδιασμός σε προϊόντα γυαλιού
  • Μοναδικός σχεδιασμός σε προϊόντα γυαλιού

Μοναδικός σχεδιασμός σε προϊόντα γυαλιού

Διαβάστηκε από 3044 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2022

H ARISTON GLASS είναι εισαγωγική, εμπορική και μεταποιητική εταιρία οικοδομικού γυαλιού. Εξειδικεύεται στην παραγωγή και εφαρμογή κατά παραγγελία προϊόντων υαλοπινάκων και ολοκληρωμένων συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Σχολιάστε

Η Ariston Glass είναι μία ελληνική εξαγωγική εταιρεία επεξεργασίας και κατασκευής συστημάτων, διπλών και τριπλών υαλοπινάκων, με μεγάλη εξειδίκευση στους ενεργειακούς υαλοπίνακες ασφαλείας τελευταίας γενιάς, σε oversized υαλοπίνακες (6000 x 3210 mm) και η πλέον έμπειρη στις κατασκευές minimal συστημάτων αλουμινίου από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου, παρέχοντας προϊόντα υψηλότατης ποιότητας. 

Kοινοποίησέ το »

 
Εδώ και 2 χρόνια έχει δημιουργήσει την i-Build  μία υπηρεσία Consulting  συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό και στην προδιαγραφή σημαντικών έργων από τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς, και στην επακόλουθη κατασκευή και παράδοση όλων των γυάλινων εξωτερικών και εσωτερικών στοιχείων ενός κτιρίου, όπως υαλοπετάσματα, κουφώματα, γυάλινα κάγκελα και στέγαστρα, εσωτερικά χωρίσματα, γυάλινα πατώματα και κάθε είδους ειδική γυάλινη κατασκευή.
 
Ειδικά όσον αφορά τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές εξεζητημένων/υψηλών απαιτήσεων το moto τους είναι “Δείξτε μας το όραμα σας και θα βρούμε τρόπο να το υλοποιήσουμε” .
 
Εκτός από τα σημαντικά, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, δημόσια και ιδιωτικά έργα υψηλών προδιαγραφών στον Ελλαδικό χώρο, η Ariston Glass έχει ολοκληρώσει πολλά project στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, στην Αίγυπτο, την Αλγερία, το Αζερμπαϊτζάν ενώ έχει σημαντικότατη παρουσία στην μέση Ανατολή, ιδιαίτερα στο Ισραήλ που ήταν ο βασικός προμηθευτής στο κτήριο της MICROSΟFT στο Τελ Αβίβ. Εδώ και ένα 8μηνο περίπου ανέλαβε την κατασκευή όλων των υαλοπινάκων του 29όροφου luxury project “Ritz Carlton Residences” στη Λεμεσσό, ξεκινώντας δυναμικά την δραστηριότητα της στην Κύπρο.
 
Συμμετείχε το 2019 (η μοναδική εταιρεία του μεγέθους και του είδους της) για πρώτη φορά στην BAU, την μεγαλύτερη έκθεση για το κτήριο παγκοσμίως, και στις αρχές του 2023, θα είναι παρούσα πάλι (εφόσον φέτος λόγω COVID-19 δεν πραγματοποιήθηκε) επιβεβαιώνοντας τον διεθνή της προσανατολισμό και αναγνωρισιμότητα.
 
Ariston Glass - I-Build
Κεντρικά γραφεία
Διεύθυνση: Μαυρομματαίων 23, 10434 Αθήνα
Καλέστε: 2130457954
Δείτε: 
aristonglass.gr
Ακολουθήστε: facebook.com/Ariston.Glass

Εργοστάσιο:
Διεύθυνση: Θέση Καρβουνάρι 20300 ΒΙΠΕ Λουτρακίου
Καλέστε:: 2744067700

Kοινοποίησέ το »

Σχολιάστε