Μεταφερόμενες Οικολογικές Κατοικίες

4.301 επισκέψεις στο άρθρο

Στις σημερινές συνθήκες που όλοι βιώνουμε θα απαιτηθεί ένα νέο μοντέλο εργασίας-διαβίωσης που θα ισορροπεί με το περιβάλλον.

Οι  οικολογικές κατοικίες τοποθετούνται σε οικόπεδα ή αγροτεμάχια και απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου ενέργεια για τη λειτουργία τους, ώστε να μην επιβαρύνουν το έδαφος, τον αέρα και το νερό με ρύπους.

Οι μεταφερόμενες κατοικίες της Caheeba είναι σχεδιασμένες να καλύπτουν το τρίπτυχο Ενεργειακή Αυτονομία-Φορητότητα-Καινοτόμος Σχεδιασμός.

Οι μεταφερόμενες κατοικίες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στις εκάστοτε ανάγκες εποχιακής ή μονιμότερης χρήσης σε σύνδεση με δίκτυα ή τελείως αυτόνομα.

Κάθε μεταφερόμενη κατοικία είναι μοναδική  στα χαρακτηριστικά της ανάλογα του τόπου εγκατάστασης, των περιβαλλοντικών πόρων και των αισθητικών επιλογών των ιδιοκτητών τους. Διαθέτει ευχάριστους χώρους μελετημένους ως προς την λειτουργικότητα σε μικρές διαστάσεις, τον φυσικό αερισμό και τον φωτισμό καθΆ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τοποθετούνται σε κάθε άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο ή αγροτεμάχιο και πληρούν τις πρόσφατες αυστηρές προδιαγραφές του ΚΕΝΑΚ για κτίρια σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης. Το αρχιτεκτονικό τους σχέδιο και τα υλικά εξωτερικής και εσωτερικής επένδυσης προσαρμόζονται στο φυσικό τοπίο και στις αισθητικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών. Επίσης ο μηχανολογικός εξοπλισμός που φέρουν επιλέγεται βάσει των διαθέσιμων πόρων και των λειτουργικών αναγκών της κατοικίας.

Οι μεταφερόμενες κατοικίες της Caheeba αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στη διαβίωση και την εργασία, οι οποίες θα αναδείξουν τις αξίες της ποιοτικής διαμονής στο φυσικό περιβάλλον.


CAHEEBA
Kαλέστε:  2105151364 
Δείτε:       caheeba.gr/