Ψάχνεις τρόπο να βάψεις μόνος/η το σπίτι εύκολα, γρήγορα, μα και οικονομικά; Τον βρήκες! Δες το VIDEO.

Ψάχνεις τρόπο να βάψεις μόνος/η το σπίτι εύκολα, γρήγορα, μα και οικονομικά; Τον βρήκες! Δες το VIDEO.

Μαγεία, δες στο VIDEO τι κόλπα σκαρφίστηκε για να γλιτώσει λεφτά στο βάψιμο

Διαβάστηκε από 1315 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2022

Όταν το μυαλό του ανθρώπου «κατεβάζει» ιδέες, μπορεί να κάνει θαύματα. Δες στο video 4 κόλπα που μπορείς να κάνεις για να βάψεις το σπίτι μόνος/η και να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα.

Σχολιάστε

Η ενεργειακή κρίση και η αύξηση του κόστους ενέργειας μπορεί να αντιμετωπιστεί με τρόπους που θα κρατήσουν το σπίτι ζεστό το χειμώνα και μακριά από την υγρασία, αλλά και δροσερό το καλοκαίρι. Αυτοί οι τρόποι υπάρχουν, είναι έξυπνοι, οικονομικοί και οδηγούν στην ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού. Έτσι, έχουμε και ποιότητα και αποτέλεσμα, δηλαδή όφελος στην τσέπη μας. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι τα ενεργειακά-θερμομονωτικά χρώματα (διάβασε περισσότερα εδώ).

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Τώρα είναι η εποχή που πολλοί σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα «φρεσκάρισμα» στο σπίτι και για να το κρατήσουμε πιο δροσερό το καλοκαίρι, αλλά και για να είναι πιο ζεστό το χειμώνα. Ακόμα περισσότεροι σκεφτόμαστε να κάνουμε αυτή τη δουλειά μόνοι μας, για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα. Σωστή η σκέψη, αρκεί να ξέρουμε τι κάνουμε και κυρίως το πώς το κάνουμε!

Καιρός για «φρεσκάρισμα»; Το μυαλό του ανθρώπου «κατεβάζει» απίθανες ιδέες!
  • Δες 4 κόλπα για να βάψεις εύκολα, γρήγορα & οικονομικά
  • Ξεράθηκε το ρολό βαφής; Μην το πετάς, δες πώς το σώζεις
  • Θέλεις μεγαλύτερο ρολό; Μην πάρεις 2! Με 1 κάνεις τη δουλειά
  • Βάψε μία μεταλλική επιφάνεια & από τις 2 μεριές με 1 κίνηση
Στο 4green δεν σταματάμε να βρίσκουμε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων, μα και χρόνου. Εντοπίσαμε στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου έναν τύπο που σκαρφίστηκε 4 απίστευτα κόλπα για να βάψει το σπίτι με το μικρότερο δυνατό κόστος, με απίστευτη ταχύτητα, αλλά και το πώς να διατηρεί σαν καινούρια τα παλιά σύνεργα βαφής, όπως τα ρολά που όλοι έχουμε στην αποθήκη με το χρώμα πάνω τους να έχει ξεραθεί και να μη φεύγει με τίποτε!

Δες το εντυπωσιακό video και κάνε copy paste ελεύθερα για να βάψεις το σπίτι εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Σχολιάστε