Λέβητες αερίου, μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση, «One Stop Expert-Solution»!

Λέβητες αερίου, μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση, «One Stop Expert-Solution»!

Οι λέβητες αερίου που θα σου λύσουν τα χέρια την επόμενη σεζόν

6.143 επισκέψεις στο άρθρο (03/11/2023)
Σχολιάστε

Αν κάνεις έρευνα αγοράς για την επόμενη σεζόν, έχε υπόψη σου πως η συμπύκνωση αερίου στους λέβητες είναι η επιτομή της οικονομίας στη θέρμανση – παροχή ζεστού νερού χρήσης. Τι γίνεται όμως με μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση; «One Stop Expert-Solution»!

Εξοικονόμηση ως 40%, υψηλή απόδοση (πάνω από 108%), τοποθέτηση οπουδήποτε με αντοχή και στο κρύο, αθόρυβη λειτουργία. 

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα. Εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία που ξεπερνά και το 40%, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Τα σύγχρονα αυτά «inverters» παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης σε όλα τα συστήματα θέρμανσης, λόγω της ενσωματωμένης λειτουργίας αντιστάθμισης που διαθέτουν (διάβασε περισσότερα εδώ).

Λέβητες αερίου, μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση, «One Stop Expert-Solution»!
  • Διαχείριση φακέλου για εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
  • Αυτοψία - Μελέτη από Μηχανολόγο Μηχανικό
  • Εγκατάσταση – τοποθέτηση, εγγύηση ως και 15 χρόνια
  • Συντήρηση, 24ωρο after sales service, άμεση επέμβαση τεχνικού
Η ομάδα του 4green έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών για τους λέβητες αερίου νέας γενιάς ειδικά για ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» λύσης που αφορά στη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση (after sales service). Αυτό είναι ακριβώς που έχει ανάγκη η σύγχρονη αγορά, τις λεγόμενες υπηρεσίες 360ο, οι οποίες είναι το μέλλον. Δεν αρκεί μόνο η αγορά ενός προϊόντος, αλλά η σωστή μελέτη, η σωστή εγκατάσταση και η σωστή συντήρηση (και όχι μόνο), ώστε αυτό να αποδίδει σωστά, οικονομικά και να επιστρέφει γρήγορα πίσω τα χρήματα της επένδυσης.

Συμπύκνωση αερίου, η επιτομή της οικονομίας σε θέρμανση – παροχή ζεστού νερού!

Ο λέβητας συμπύκνωσης αερίου νέας γενιάς δεν χρειάζεται πολλά λόγια να σε πείσει. Δεν καίει και γλιτώνεις ως και 40% των χρημάτων σου. Έχει εγγυημένη υψηλή εποχική απόδοση (108% συγκριτικά με τον παλιό). Μπαίνει όπου σε βολεύει και αντέχει πολλά χρόνια. Είναι αθόρυβος και μπορείς να τον χειρίζεσαι και από το κινητό ή το tablet σου.

2 προτάσεις από 2 δυνατά brands της αγοράς που σου δίνουν όλο το πακέτο!

Η ομάδα του 4green εντόπισε και σας παρουσιάζει σήμερα 2 προτάσεις από 2 δυνατές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, οι οποίες μπορούν να σας δώσουν όλο το πακέτο, δηλαδή μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση, μαζί με ολοκληρωμένες υπηρεσίες aftersales service. Η μία είναι η Economy Green Energy και η άλλη η Energy Saving. Πάμε να δούμε μαζί τι έχει το πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρουν.