Λέβητες αερίου συμπύκνωσης: Υψηλή αισθητική, max οικονομία!

Λέβητες αερίου συμπύκνωσης: Υψηλή αισθητική, max οικονομία!

  • Λέβητες αερίου συμπύκνωσης: Υψηλή αισθητική, max οικονομία!
  • Λέβητες αερίου συμπύκνωσης: Υψηλή αισθητική, max οικονομία!

Λέβητες αερίου συμπύκνωσης: Υψηλή αισθητική, max οικονομία!

16.064 επισκέψεις στο άρθρο (12/03/2024)
Σχολιάστε

- Εξοικονομείς έως 40% σε θέρμανση & ζεστό νερό
- Αποδίδουν στο max, είναι αθόρυβοι
- Τους βάζεις οπουδήποτε, αντέχουν και στο κρύο
- Δύο προτάσεις για την έρευνα αγοράς σου

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα.  Δεν καίνε πολύ (γλιτώνεις ως και 40% των χρημάτων σου), προσφέρουν εγγυημένη υψηλή εποχική απόδοση (108% συγκριτικά με τον παλιό), μπαίνουν σε βολεύει, αντέχει πολλά χρόνια, είναι αθόρυβοι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Εξοικονομείς έως 40% σε θέρμανση & ζεστό νερό με λέβητες αερίου συμπύκνωσης

Η συμπύκνωση αερίου είναι η επιτομή της οικονομίας σε θέρμανση – παροχή ζεστού νερού! Εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία που ξεπερνά και το 40%, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Τα σύγχρονα αυτά «inverters» παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης σε όλα τα συστήματα θέρμανσης, λόγω της ενσωματωμένης λειτουργίας αντιστάθμισης που διαθέτουν (διάβασε περισσότερα εδώ). 

Αποδίδουν στο max, είναι αθόρυβοι

Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης νέας γενιάς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και απαιτούν λιγότερη συντήρηση, λόγω της καθαρής καύσης. Περιττό να πούμε ό,τι δεν θα καταλάβεις ούτε την «ανάσα» τους, καθώς η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη.

Τους βάζεις οπουδήποτε, αντέχουν και στο κρύο

Μπορείς να τους τοποθετήσεις όπου θέλεις, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, καθώς το μέγεθός τους είναι μικρό, αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι εύκολοι στη χρήση με ψηφιακούς πίνακες ελέγχου με μεγάλη οθόνη με όλες τις ενδείξεις, ενώ μπορείς να τους χειριστείς και από απόσταση με το τηλεχειριστήριο ή ακόμα και με το κινητό σου. Ο σχεδιασμός τους είναι υψηλής αισθητικής και ομορφαίνει το σπίτι. Ε, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος; Μόνο καφέ δεν φτιάχνουν!

Δύο προτάσεις: Biasi/Thermovent VS Logamax Plus/Buderus!

Η ομάδα του 4green.gr σας παρουσιάζει σήμερα 2 προτάσεις για επίτοιχους λέβητες φυσικού αερίου συμπύκνωσης που καλύπτουν τα παραπάνω κριτήρια.  Ο ένας είναι ο BIASI RinNova Adaptive από την Thermovent και ο άλλος ο Logamax Plus GB122 από την Buderus. Δείτε τα χαρακτηριστικά τους και πείτε μας τη γνώμη σας για το ποιος κερδίζει στη σύγκριση, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια.

Σελίδα 2BIASI RinNova Adaptive, με καινοτόμο εναλλάκτη θερμότητας για υψηλή απόδοση!
Σελίδα 3Logamax Plus, με ψηφιακό θερμοστάτη αντιστάθμισης για περισσότερη εξοικονόμηση!