Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα.

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα.

Λέβητες αερίου συμπύκνωσης, θέρμανση & οικονομία ως 40%!

4.081 επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2023)
Σχολιάστε

- Κρατάνε υψηλή απόδοση και για πολλά χρόνια.
- Δεν καίνε (εξοικονομούν ως και 40%), σου γλιτώνουν χρήματα. Τους τοποθετείς όπου σε βολεύει.
- Αντέχουν και στο κρύο.
- Δεν θορυβούν, δεν σε ενοχλούν, όταν λειτουργούν.

Έχεις ήδη αποφασίσει, όπως πολλοί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, να τοποθετήσεις λέβητα αερίου συμπύκνωσης μεταβλητής ισχύος γιατί και έχεις ακούσει, αλλά κυρίως έχεις πειστεί ότι έχουν πολλά πλεονεκτήματα (διάβασε περισσότερα εδώ). Οι σύγχρονοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης είναι τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και σου εξασφαλίζουν όφελος έως και 40%! Αποδίδουν και αντέχουν πολλά χρόνια, προσφέρουν οικονομία χώρου και επιβιώνουν κάτω από δύσκολες συνθήκες με χαμηλές θερμοκρασίες. Ειδικότερα, οι σύγχρονοι λέβητες αερίου:

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Δεν καίνε (εξοικονομούν ως και 40%) – σου γλιτώνουν χρήματα

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα. Εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία που ξεπερνά και το 40%, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. 

Κρατάνε υψηλή απόδοση και για πολλά χρόνια

Επιπροσθέτως, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και απαιτούν λιγότερη συντήρηση λόγω της καθαρής καύσης.

Τους τοποθετείς όπου σε βολεύει – αντέχουν και στο κρύο

Τα σύγχρονα αυτά «inverters» χωράνε παντού. Επιπλέον, παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης σε όλα τα συστήματα θέρμανσης, λόγω της ενσωματωμένης λειτουργίας αντιστάθμισης που διαθέτουν.

Δεν θορυβούν – δεν σε ενοχλούν, όταν λειτουργούν

Περιττό να πούμε ό,τι δεν θα καταλάβεις ούτε την «ανάσα» τους, καθώς η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη.

Μετά από πολλές ερωτήσεις στα social media του 4green.gr, επιλέξαμε 2 λέβητες αερίου συμπύκνωσης, σύμφωνα με τα κριτήρια που εσείς ζητήσατε και σας τους παρουσιάζουμε. Ο ένας είναι ο Riello Start Condens 25 KIS με την εταιρεία Caloria να έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευσή του στην Ελλάδα και ο άλλος είναι ο Genus ONE NET EXT 25 της Ariston.