Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα.

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα.

Λέβητες αερίου συμπύκνωσης, θέρμανση & οικονομία ως 40%!

Διαβάστηκε από 2261 αναγνώστες -

Οι σύγχρονοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης είναι τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και σου εξασφαλίζουν όφελος έως και 40%!

Σχολιάστε

Έχεις ήδη αποφασίσει, όπως πολλοί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, να τοποθετήσεις λέβητα αερίου συμπύκνωσης μεταβλητής ισχύος γιατί και έχεις ακούσει, αλλά κυρίως έχεις πειστεί ό,τι έχουν πολλά πλεονεκτήματα (διάβασε περισσότερα εδώ).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

-  κρατάνε υψηλή απόδοση και για πολλά χρόνια
- δεν καίνε (εξοικονομούν ως και 40%) – σου γλιτώνουν χρήματα
- τους τοποθετείς όπου σε βολεύει – αντέχουν και στο κρύο
- δεν θορυβούν – δεν σε ενοχλούν, όταν λειτουργούν

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα. Εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία που ξεπερνά και το 40%, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Τα σύγχρονα αυτά «inverters» παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης σε όλα τα συστήματα θέρμανσης, λόγω της ενσωματωμένης λειτουργίας αντιστάθμισης που διαθέτουν.

Επιπροσθέτως, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και απαιτούν λιγότερη συντήρηση λόγω της καθαρής καύσης. Περιττό να πούμε ό,τι δεν θα καταλάβεις ούτε την «ανάσα» τους, καθώς η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη.

Μετά από πολλές ερωτήσεις στα social media του 4green.gr, επιλέξαμε 2 λέβητες αερίου συμπύκνωσης, σύμφωνα με τα κριτήρια που εσείς ζητήσατε και σας τους παρουσιάζουμε. Ο ένας είναι ο Riello Start Condens 25 KIS με την εταιρεία Caloria να έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευσή του στην Ελλάδα και ο άλλος είναι ο Genus ONE NET EXT 25 της Ariston.

Riello Start Condens 25 KIS, με πιστοποίηση & τον τοποθετείς όπου θες!

Ο Riello Start Condens 25 KIS

Ο Riello Start Condens 25 KIS

  Ο Riello Start Condens είναι ένας νέος επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης μικρών διαστάσεων, που επιτρέπει την εγκατάσταση σχεδόν παντού στο σπίτι. Μειώνει τις δραστικά τις δαπάνες λειτουργίας, σε σχέση με ένα συμβατικό λέβητα, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Διαθέτει πιστοποίηση «Range Rated» που σημαίνει ό,τι εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση σε όλο το εύρος της ισχύος του. Ο υψηλής απόδοσης κυκλοφορητής του προσφέρει χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση (IEE ≤ 0,20). Έχεις πάντα ακριβείς πληροφορίες, σχετικά με τη λειτουργία του λέβητα, με τη βοήθεια ενδεικτικών LED και της ψηφιακής του οθόνης.

  Τέλος, έχει ενσωματωμένο λογισμικό αντιστάθμισης με τη χρήση εξωτερικού αισθητηρίου περιβάλλοντος (ως παρελκόμενο), τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο και διαθέτει αντιπαγετική προστασία (μέχρι -3°C). Θα τον βρεις περίπου στα 1.400 ευρώ, ενώ αν θέλεις να στον φέρουν στο σπίτι τα μεταφορικά του είναι περίπου στα 17 ευρώ.

  Genus ONE NET EXT 25, άνεση και αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες!

  Ο Genus ONE NET EXT 25

  Ο Genus ONE NET EXT 25

   Ο Genus ONE NET EXT 25 είναι επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης εξωτερικής τοποθέτησης με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα. Έχει σχέση διαμόρφωσης 1:10 και θερμικό εναλλάκτη XtraTech από ανοξείδωτο χάλυβα που μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής. Εξασφαλίζει μέγιστη άνεση, υψηλή απόδοση και έλεγχο από απόσταση. 

   Με τη λειτουργία auto έχει μέγιστη άνεση, απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, με βάση την αυτόματη ανάλυση των συνθηκών περιβάλλοντος, των εσωτερικών διατάξεων που συνδέθηκαν και της ζητούμενης απόδοσης.

   Με τη λειτουργία comfort (σε δύο λειτουργίες) επιταχύνει την παροχή ζεστού νερού (Comfort Plus, πάντα ζεστό νερό σε μόλις 5'') και λειτουργία Comfort (ζεστό νερό για 30' μετά από την τελευταία χρήση). Είναι σχεδιασμένος για να εγκατασταθεί με ασφάλεια έξω, καθώς είναι ανθεκτικός σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Θα τον βρεις περίπου στα 1.450 ευρώ, ενώ αν θέλεις να στον φέρουν στο σπίτι τα μεταφορικά του είναι περίπου στα 17 ευρώ.
    

   Κοινοποίησέ το »
   Σχολίασέ το »

   Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
   Σχολιάστε
   'https://www.4green.gr/news/data/glitwste-lefta/Reyma-mystika-times-mhna-kw-paroxoi_143913.asp?a=12&p=1',