Το κλιματιστικό σου είναι inverter. Λειτουργεί ως inverter για μέγιστη απόδοση και οικονομία;

Το κλιματιστικό σου είναι inverter. Λειτουργεί ως inverter για μέγιστη απόδοση και οικονομία;

Ξέρεις πόσο «καίει» το κλιματιστικό σου;

1.842 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Αν το βάλεις στο κατώτατο όριο «καις» ρεύμα χωρίς λόγο. Η σωστή συνάρτηση βαθμών θερμοκρασίας σπιτιού & επιθυμητής. Έλεγξε το καρτελάκι ενεργειακής απόδοσης & εύρος λειτουργίας του A/C. Μία απλή πράξη ισχύος κλιματιστικού (BTUs) & Watts δείχνει τι σε συμφέρει.

Το θερμόμετρο ανεβαίνει διαρκώς. Ρίξε τη θερμοκρασία στο σπίτι εύκολα και οικονομικά. Δώσε βάση στην ισχύ του κλιματιστικού, στα φίλτρα και στην ενεργειακή ετικέτα. Δες και απλές συμβουλές για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Είναι inverter! Λειτουργεί ως inverter;
  • Αν το βάλεις στο κατώτατο όριο «καις» ρεύμα χωρίς λόγο
  • Η σωστή συνάρτηση βαθμών θερμοκρασίας σπιτιού & επιθυμητής
  • Έλεγξε το καρτελάκι ενεργειακής απόδοσης & εύρος λειτουργίας του A/C
  • Μία απλή πράξη ισχύος κλιματιστικού (BTUs) & Watts δείχνει τι σε συμφέρει
Με την ενεργειακή κρίση να βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος να προκαλούν φόβο και τρόμο σε πολλές περιπτώσεις, εύλογα δημιουργείται η απορία για το τι θα συμβεί όταν ανάψεις το κλιματιστικό για ανάσα δροσιάς. Υπάρχει λύση που θα σου δώσει και την επιθυμητή θερμοκρασία, αλλά δεν θα «ιδρώσεις» βλέποντας το λογαριασμό.

Δώσε βάση στην ισχύ του κλιματιστικού & το εύρος λειτουργίας σε BTUs!

Τα inverter κλιματιστικά (μεταβλητών στροφών), ρυθμίζουν τη λειτουργία τους ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο και την επιθυμητή κατάσταση, έτσι ώστε να πετυχαίνουν τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση. Σημαντικό το να ξέρεις πόσα BTUs πρέπει να είναι το κλιματιστικό σου, το οποίο καθορίζεται από το πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που θέλεις να δροσίσεις, τι ανοίγματα έχει (διαρρύθμιση χώρου, ύψος κλπ)

Για να μπορέσεις όμως να πετύχεις και επιθυμητό αποτέλεσμα (δροσιά), αλλά και οικονομία πρέπει να ξέρεις πώς εκμεταλλεύεσαι στο απόλυτο το inverter κλιματιστικό σου. Αν για παράδειγμα αυτό σου λέει ό,τι η ιδανική θερμοκρασία είναι 25 βαθμοί, αλλά εσύ το βάζεις στους 18, τότε αυτό δουλεύει στο «φουλ». Χρησιμοποιεί δηλαδή όλα τα BTUs του, αλλά και τα Watts του. Δεν χρειάζεται να πούμε τι σημαίνει αυτό για την κατανάλωση.

Δες το video που ακολουθεί & θα λυθούν όλες οι απορίες σου!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »