Συσκευές καθαρισμού αέρα της LG

Καθαρός αέρας και μέσα στο σπίτι με συσκευές κλιματισμού LG

1.933 επισκέψεις στο άρθρο

Οι συσκευές κλιματισμού της LG φημίζονται για την διατήρηση άριστης ποιότητας αέρα σε εσωτερικούς χώρους και τη προστασία της υγείας των κατόχων τους λόγω της «καθαριστικής δράσης» τους από βλαβερά σωματίδια & τοξίνες που πολλές φορές συν-υπάρχουν μέσα σε αυτόν.

Η LG Electronics (LG) φροντίζει και προάγει την ευημερία των καταναλωτών μέσα από καινοτόμα προϊόντα που περιλαμβάνουν  μια ευρεία σειρά συσκευών καθαρισμού αέρα, οι οποίες φιλτράρουν τις τοξίνες και τους ρύπους, βελτιώνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα στα σπίτια και απομακρύνουν τη λεπτή σκόνη και τα σωματίδια.

Kοινοποίησε το »


Φιλτράρουν το 99,9 % τοξινών και ανθυγιεινών ρύπων που αναπνέουμε

Oι συσκευές καθαρισμού αέρα της LG ενσωματώνουν ειδικά φίλτρα που «παγιδεύουν» το 99,97% των εξαιρετικά μικρών αερομεταφερόμενων σωματιδίων και άλλων ρύπων. Τα κλιματιστικά LG DUAL COOL με Air Purifying System, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βέλτιστου περιβάλλοντος διαβίωσης, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελεσματική ψύξη και θέρμανση και ταυτόχρονα καθαρό και αναζωογονητικό αέρα.
5.000.000 ανιόντα μπλοκάρουν την λεπτή σκόνη που «κάθεται» σε όλο το σπίτι

Πιο συγκεκριμένα, αφαιρούν μικροσωματίδια ή αιωρούμενα σωματίδια (PM), μέσω μιας διαδικασίας τριών βημάτων, χρησιμοποιώντας αισθητήρα καθαρότητας αέρα PM 1.0, Ion Diffuser και Micro Dust φίλτρο.

Αρχικά, ο αισθητήρας ανιχνεύει αυτόματα τα σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και PM 1.0, μαζί με άλλες επιβλαβείς εναέριες ύλες. Στη συνέχεια, το Ion Diffuser χρησιµοποιεί 5 εκατοµµύρια εκπεμπόμενα, μέσω του αέρα, ανιόντα, τα οποία προσκολλώνται στα μικρά σωματίδια. Έπειτα, το θετικά φορτισμένο Micro Dust φίλτρο, συγκρατεί εύκολα τα αρνητικά φορτισμένα μικροσωματίδια, συμπεριλαμβανομένων ιών και βακτηρίων.

Τεχνολογικά και αισθητικά προηγμένη συσκευή

Σημειώστε πως, η πολύ φιλική στον χρήστη, οθόνη του κλιματιστικού DUAL COOL δείχνει την κατάσταση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα, χρησιμοποιώντας έξι πολύχρωμα εικονίδια.
 

 

Kοινοποίησε το »