Καινοτομία στην ενεργειακή αναβάθμιση

5.087 επισκέψεις στο άρθρο

Τεχνολογίες δομικών προϊόντων και ενεργειακής οικονομίας κτιριακών εφαρμογών.

Η εταιρεία Maxen δραστηριοποιείται από το 1997 με εξειδίκευση στη διαχείριση τεχνικών έργων και την εμπορία σύγχρονων δομικών προϊόντων, έχοντας ως κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια.

Στην έκθεση της Maxen, η οποία μεταφέρθηκε πρόσφατα σε νέα διεύθυνση, στο 4ο χλμ. Λεωφ. Ευελπίδων στο Κορωπί, ΤΚ 19442, παρουσιάζεται μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, ξηράς δόμησης, στεγανωτικών, κουφωμάτων PVC, σοβάδων και τεχνοτροπιών, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η ομάδα της εταιρείας Maxen κατέχει πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στην εφαρμογήτων συστημάτων αυτών και είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη για την κατασκευή, ανακαίνιση ή επισκευή του ακινήτου σας. Σας παρέχει επίσης την απαραίτητη καθοδήγηση για την ένταξη των παραπάνω εργασιών στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ` οίκον» για την ενεργειακή θωράκισή της κατοικίας σας.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία Maxen έχοντας ως όραμα την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του οικοδομικού κλάδου παρέχει εκπαίδευση και ενημέρωση στον τεχνικό κόσμο και σε ιδιώτες. Σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης TÜVHELLAS (TÜVNORD), τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα σε επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων να πιστοποιηθούν ως φυσικά πρόσωπα, όπως «Τεχνίτης Ξηράς Δόμησης», «Μονωτής» κ.α., αποκτώντας ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

ΜΑΧΕΝ
Καλέστε:   2108971995
Δείτε:   maxen.gr/
email:   [email protected]