Δύο νέα προϊόντα της Huawei στις σειρές Smart Modular DC και SmartLi UPS. Tο FusionModule2000 6.0 και το UPS2000-H.

Δύο νέα προϊόντα της Huawei στις σειρές Smart Modular DC και SmartLi UPS. Tο FusionModule2000 6.0 και το UPS2000-H.

Huawei: Νέο Smart Modular Data Center & νέες λύσεις Small SmartLi UPS

Huawei: Νέο Smart Modular Data Center & νέες λύσεις Small SmartLi UPS

  • Δύο νέα προϊόντα της Huawei στις σειρές Smart Modular DC και SmartLi UPS. Tο FusionModule2000 6.0 και το UPS2000-H.
  • Huawei: Νέο Smart Modular Data Center & νέες λύσεις Small SmartLi UPS
  • Huawei: Νέο Smart Modular Data Center & νέες λύσεις Small SmartLi UPS

Huawei: Νέο Smart Modular Data Center & νέες λύσεις Small SmartLi UPS

1.371 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Οι δύο νέες λύσεις της Huawei παρουσιάστηκαν στο Sanyapo Campus της Huawei στην Κίνα.

Η Huawei παρουσίασε δύο νέα προϊόντα στις σειρές Smart Modular DC και SmartLi UPS – το FusionModule2000 6.0, μια modular λύση για μικρού και μεσαίου μεγέθους data centers και το UPS2000-H, μια λύση αδιάλειπτης παροχής ισχύος μικρού σχετικά μεγέθους που λειτουργεί με έξυπνες μπαταρίες λιθίου SmartLi Mini.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Οι δύο νέες λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Sanyapo Campus της Huawei στην Κίνα, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους συνεργάτες της Huawei ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά, προωθώντας παράλληλα την πράσινη ψηφιοποίηση στις επιχειρήσεις με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

«Ως πάροχος καινοτόμων λύσεων για τα data centers, καταβάλλουμε προσπάθειες για να δημιουργήσουμε και να αναβαθμίσουμε κάθε σειρά προϊόντων προκειμένου να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας», δήλωσε ο κ. Fei Zhenfu, Πρόεδρος της Huawei Data Center Facility Domain. Ο κ. Fei Zhenfu επίσης πρόσθεσε «Στοχεύουμε να ηγούμαστε μακροπρόθεσμα στην αγορά διασφαλίζοντας συνολικά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων, προωθώντας τη διαφοροποίησή τους και διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό μας.»

FusionModule2000 6.0: μια αναβαθμισμένη έξυπνη λύση data center με αρθρωτό σχεδιασμό για μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης

Με τη νέα λύση FusionModule2000 6.0, η Huawei επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο λύσεων Smart Modular DC σε εφαρμογές data centers. Με νέο modular σχεδιασμό, η μικρού/μεσαίου μεγέθους λύση data center έχει κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του τομέα εκπαίδευσης, στο δημόσιο τομέα αλλά και στο λιανεμπόριο που αναζητούν μικρότερα σε μέγεθος και πιο ενεργειακά αποδοτικά modular data centers.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος περιλαμβάνουν:

Πράσινο: Το power usage effectiveness (PUE) του FusionModule2000 6.0 μπορεί να είναι τόσο χαμηλό έως και 1,111. Σε δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το Κινεζικό Ινστιτούτο Έρευνας Υπολογιστών & Big Data και την τοπική ομάδα πληροφορικής The Green Grid China (TGGC) στο Πεκίνο, ένα data center με ισχύ εισόδου 100 kW μπορεί να μειώσει το PUE κατά 30% χρησιμοποιώντας το FusionModule2000 6.0 σε σύγκριση με άλλες διαθέσιμες στην αγορά λύσεις, εξοικονομώντας έτσι κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά περίπου 27.000 $ κάθε χρόνο. Τα ειδικά εργαλεία και οι τεχνολογίες αιχμής, όπως η ψυκτική αντλία, o μεταβλητός συμπιεστής και το iCooling, αξιοποιούνται για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης ψύξης και τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας των data centers.

Απλοποιημένο: Το FusionModule2000 6.0 εξαλείφει τις περισσότερες από τις αυστηρές περιβαλλοντικές απαιτήσεις με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως μειωμένο αποτύπωμα, χαμηλό ύψος και χαμηλό βάρος. Ο πλήρως ενσωματωμένος σχεδιασμός UPS και SmartLi-inside μειώνει το αποτύπωμα κατά 60% και το βάρος κατά 30% σε σύγκριση με τα προϊόντα UPS που τροφοδοτούνται από μπαταρίες μολύβδου οξέος. Ο modular σχεδιασμός και η θέση σε λειτουργία απλά με ένα «κλικ» μειώνουν την περίοδο ανάπτυξης από 30 ημέρες σε 7 ημέρες. Επιτρέπει απλουστευμένη λειτουργία και συντήρηση (O&M) μέσω έξυπνης διαχείρισης.

Αξιόπιστο: Από αξιόπιστη αρχιτεκτονική στο hardware μέχρι το λογισμικό, κάθε στοιχείο του FusionModule2000 6.0 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Ο αξιόπιστος εξοπλισμός υπόσχεται μηδενικό σφάλμα ισχύος, μηδενικό κίνδυνο μπαταρίας και μηδενική εξασθένηση ψύξης. Η αρχιτεκτονική συνεχούς ψύξης εξασφαλίζει αδιάλειπτη εξυπηρέτηση. Η λύση του έξυπνου modular data center έχει ήδη λάβει πιστοποιήσεις κυβερνοασφάλειας από τον επίσημο φορέα πιστοποίησης της Κίνας καθώς και πιστοποίηση Διεθνών Κοινών κριτηρίων.

Small SmartLi UPS: Εξοικονόμηση χώρου κατά 65%

Για να απαντήσει σε προκλήσεις σε μικρές συσκευές UPS, όπως η δύσκολη διαχείριση και η χαμηλή απόδοση, η Huawei κυκλοφόρησε το UPS2000-H μια απλοποιημένη, αξιόπιστη, πράσινη λύση παροχής ρεύματος ενσωματωμένη στο SmartLi Mini.

Απλοποιημένο: Το UPS2000-H συνοδεύεται από απλοποιημένη υλοποίηση, λειτουργία και συντήρηση. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε tower και rack configurations για να τροφοδοτήσει μια ποικιλία εφαρμογών. Ξεκινά μόνο με ένα «κλικ» και συνδέεται αυτόματα μέσα σε 3 λεπτά, εξασφαλίζοντας μια απλουστευμένη και γρήγορη εγκατάσταση. Η διαχείριση της συσκευής μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο με το σύστημα διαχείρισης on-cloud, μειώνοντας περαιτέρω το κόστος λειτουργίας και συντήρηση (O&M).

Αξιόπιστο: Το UPS2000-H διαθέτει σχεδιασμό αιχμής και ανώτερη αξιοπιστία. Με το σχήμα τριγώνου που μοιάζει με ασπίδα, ο συμμετρικός σχεδιασμός του έχει λάβει το βραβείο σχεδίασης reddot, ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο. Η διαθεσιμότητά του μπορεί να φτάσει έως και το 99,999% λόγω της σύνδεσης της ράβδου χαλκού. Η συγκόλληση με λέιζερ και η ενισχυμένη μόνωση 6 kV παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του SmartLi Mini έως και 10 χρόνια. Το SmartLi Mini χρησιμοποιεί πυροσβεστήρα σε επίπεδο συσκευασίας για να αποτρέψει την εξάπλωση της ανοιχτής φλόγας, διασφαλίζοντας την ανώτερη αξιοπιστία του UPS2000-H.

Πράσινο: Το UPS2000-H προσφέρει κορυφαία απόδοση στον κλάδο έως και 96%, που είναι 2% υψηλότερη από παρόμοια προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Η βελτίωση της απόδοσης εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση κόστους. Το UPS-2000H διαθέτει υψηλή πυκνότητα με 5U @ 6KW και 40 λεπτη αυτονομία. Σε σύγκριση με αντίστοιχα της αγοράς που καταλαμβάνουν ύψος rack "14U", το μικρό SmartLi UPS εξοικονομεί χώρο στο cabinet κατά 65% και επιτρέπει την ανάπτυξη χώρου 9U για εξοπλισμό πληροφορικής σε ένα μόνο cabinet. Κοιτάζοντας το μέλλον, η Huawei θα συνεχίσει να καινοτομεί και θα παρέχει στους πελάτες της απλά, πράσινα, έξυπνα και αξιόπιστα data centers επόμενης γενιάς.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Huawei ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Huawei.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »