Το SmartLi 3.0 της Huawei πληροί τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας.

Το SmartLi 3.0 της Huawei πληροί τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας.

Huawei: Έλαβε τις πιστοποιήσεις ασφάλειας UL 1973 και UL 9540A για το SmartLi 3.0

1320 επισκέψεις στο άρθρο

Η Huawei έλαβε τις πιστοποιήσεις δοκιμών ασφάλειας UL 1973 και UL 9540A , για τη SmartLi 3.0, μπαταρία λιθίου, για παροχή εφεδρικής ισχύος, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό επιθεώρησης και πιστοποίησης «SGS».

Σχολιάστε

Οι παραπάνω πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν ότι το SmartLi 3.0 πληροί τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το UL 1973 είναι ένα πρότυπο ασφάλειας για συστήματα μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας. Προβλέπει ολοκληρωμένες δοκιμές και αξιολόγηση όσον αφορά στην ηλεκτρική ασφάλεια, τη μηχανική και την περιβαλλοντική ασφάλεια καθώς και τη σήμανση.

Το UL 9540A είναι ένα πρότυπο μεθόδου δοκιμής για συστήματα μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας. Προβλέπει αυστηρές δοκιμές και αξιολόγηση προσομοίωσης για τη διάδοση θερμικής ροής κατά την περίπτωση πυρκαγιάς σε ηλεκτροχημικές κυψέλες, μονάδες, ερμάρια και εγκαταστάσεις και είναι ευρέως αναγνωρισμένο από έγκυρους και αξιόπιστους οργανισμούς.

Σε σύγκριση με τις συμβατικές μπαταρίες μόλυβδου οξέος, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν προφανή πλεονεκτήματα, όπως υψηλή ενεργειακή πυκνότητα, μικρό αποτύπωμα, μεγάλη διάρκεια ζωής και απλή λειτουργία και συντήρηση (O&M). Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου αποτελούν την προτιμώμενη επιλογή για την αντικατάσταση των μπαταριών μόλυβδου-οξέος στη βιομηχανία των data centers. Για να αντιμετωπίσει τα κακώς κείμενα σχετικά με την ασφάλεια των μπαταριών ιόντων λιθίου, η Huawei αξιοποιεί την τεχνολογική καινοτομία και την πιστοποίηση ασφάλειας για να διασφαλίσει ότι τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας των μπαταριών ιόντων λιθίου της είναι απολύτως ασφαλή.

Τεχνολογική καινοτομία: Αξιόπιστο hardware και ΑΙ για τη διασφάλιση της ασφάλειας

Αξιόπιστο hardware: Η λύση της Huawei SmartLi χρησιμοποιεί ηλεκτροχημικές κυψέλες κατασκευασμένες από το πιο σταθερό υλικό ιόντων λιθίου, το φωσφορικό σίδηρο λιθίου. Δεν αναφλέγονται ούτε εκρήγνυνται κατά τη δοκιμή διάτρησής τους με βελόνα. Το SmartLi 3.0 χρησιμοποιεί πυροσβεστήρα σε επίπεδο μονάδας μπαταρίας. Σε περίπτωση υπερθέρμανσης ή θερμικής διαρροής, η φλόγα μπορεί να σβήσει γρήγορα και με ακρίβεια, εξαλείφοντας τους κινδύνους πυρκαγιάς στο εσωτερικό των μονάδων.

Η λύση της Huawei, SmartLi χρησιμοποιεί ένα σύστημα διαχείρισης μπαταριών τριών επιπέδων (BMS) για την εφαρμογή εκλεπτυσμένης διαχείρισης. Ο ευφυής αλγόριθμος AI προβλέπει πιθανά βραχυκυκλώματα μέσα στα ηλεκτροχημικά στοιχεία και προειδοποιεί εκ των προτέρων για την προστασία της ασφάλειας του συστήματος μπαταριών ιόντων λιθίου. Επιπλέον, το SmartLi υποστηρίζει ένα μείγμα παλαιών και νέων μπαταριών και αυτόματη, βάσει ομάδας, δοκιμή χωρητικότητας μπαταρίας που επιτρέπει την αυτοδιαχείριση.Πιστοποίηση ασφάλειας: Ολοκληρωμένη επαλήθευση από τα εξαρτήματα στα συστήματα

H λύση μπαταρίας της Huawei SmartLi έχει υποβληθεί σε δοκιμές και έχει λάβει πιστοποιήσεις ασφάλειας σε επίπεδο κυψέλης, μονάδας και συστήματος σύμφωνα με τα πρότυπα IEC, UL, UN και GB. Είναι το προϊόν της μπαταρίας ιόντων λιθίου των data centers που έχει λάβει διαφορετικές πιστοποιήσεις και έχει υποβληθεί στις πιο ολοκληρωμένες δοκιμές. Η πιστοποίηση UL1973 και η δοκιμή και αξιολόγηση UL 9540A επιβεβαιώνουν περαιτέρω την ασφάλεια και την αξιοπιστία της λύσης SmartLi.

Με τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά και την ισχυρή απόδοση, η λύση της Huawei, SmartLi 3.0 δημιουργεί μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Huawei αυξάνει τις επενδύσεις σε Ε&Α συνεργάζεται με πελάτες, οργανώσεις και άλλους παράγοντες του κλάδου με σκοπό την ανάπτυξη της βιομηχανίας μπαταριών ιόντων λιθίου, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο τη βιώσιμη ανάπτυξη των data centers.

Σχετικά με τη Huawei Digital Power

H Huawei Digital Power Technologies Co, Ltd. (Huawei Digital Power για συντομία), ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2021 και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους παρόχους προϊόντων και λύσεων ψηφιακής ενέργειας. Δεσμευόμαστε να ενσωματώσουμε ψηφιακές τεχνολογίες και τεχνολογίες ηλεκτρονικών ισχύος, να αναπτύξουμε καθαρή ενέργεια και να επιτρέψουμε στην ψηφιοποίηση της ενέργειας να οδηγήσει την ενεργειακή επανάσταση σε ένα καλύτερο, πιο πράσινο μέλλον. Στον τομέα της παραγωγής καθαρής ενέργειας, συμβάλλουμε στη δημιουργία νέων συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας που βασίζονται κυρίως στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στον τομέα της ψηφιοποίησης της ενέργειας, κατασκευάζουμε ψηφιακά twins του ενεργειακού κόσμου, βελτιστοποιώντας την παραγωγή και χρήση ενέργειας. Στον τομέα των πράσινων υποδομών ΤΠΕ, συμβάλλουμε στην κατασκευή πράσινων, χαμηλών εκπομπών άνθρακα και έξυπνων data center και δικτύων επικοινωνιών. Στον τομέα των πράσινων μεταφορών, επαναπροσδιορίζουμε τις εμπειρίες οδήγησης και ασφάλειας των καταναλωτών στα ηλεκτρικά οχήματα, επιταχύνοντας την ηλεκτροκίνηση των μεταφορών. Με ολοκληρωμένες έξυπνες ενεργειακές λύσεις, συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας με σκοπό την κατασκευή κτιρίων και πανεπιστημιουπόλεων με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, προωθώντας την αλλαγή σε πόλεις χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Με περίπου 6000 υπαλλήλους, η Huawei Digital Power εξυπηρετεί το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές.

Huawei στην Ελλάδα. Δυναμική παρουσία και στον τομέα των φωτοβολταϊκών μετατροπέων

Στην Ελλάδα η εταιρεία έχει παρουσία εδώ και 15 χρόνια με γραφεία στην περιοχή του Αμαρουσίου, με περισσότερους από 120 εργαζόμενους και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) . Η τοπική παρουσία στον τομέα των φωτοβολταϊκών μετατροπέων έχει ενισχυθεί με στόχο να αντιμετωπιστεί ακόμα πιο αποτελεσματικά η αυξανόμενη ζήτηση και εγκατεστημένη βάση φωτοβολταϊκών συστημάτων, έχοντας ήδη τοποθετηθεί δυναμικά στη νέα εποχή της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα. Υποστηρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας μέσω ενός πλήρους φάσματος υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης κατά τη θέση της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης σε λειτουργία, της δωρεάν γραμμής για τεχνική υποστήριξη και της άμεσης αντικατάστασης συστημάτων, δεδομένου ότι η εταιρεία διαθέτει τοπικές αποθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://e.huawei.com/gr/products/digital-power/solar ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Huawei.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε