Ηλιακός θερμοσίφωνας CALPAK από την ROUTIS KLIMATISMOS

Ηλιακός θερμοσίφωνας CALPAK από την ROUTIS KLIMATISMOS

5040 επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2023)

Ένας δυνατός ηλιακός CALPAK, όπως ο πρωτοποριακός συλλέκτης MARK 5, απαιτεί έναν δυνατό τεχνικό και αυτό εγγυάται η εταιρεία ROUTIS KLIMATISMOS για την εγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα.

Η εταιρεία ROUTIS KLIMATISMOS παρέχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας! Ειδικότερα, η εταιρεία ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις Ηλιακών σε κεραμοσκεπή με απόλυτη προσοχή στα κεραμίδια. Χρησιμοποιούν ειδικά μονωτικά υλικά για την στεγανοποίηση, βαρέως τύπου υλικά για την στιβαρή και σταθερή κατασκευή διασφαλίζοντας την σωστή απόδοση του συστήματος, την σταθερότητα και αντοχή στις έντονες καιρικές συνθήκες, την καλύτερη αισθητικά όψη και θέση.

Κοινοποίησέ το »

Ο ηλιακός συλλέκτης MARK 5 θεωρείται ο καλύτερος και πιο πρωοτοποριακός της CALPAK. 
Το συνεργείο της εταιρείας ROUTIS KLIMATISMOS σας εγγυάται άψογη εγκατάσταση χωρίς κακοτεχνίες και ζημιές. Αναλαμβάνουν τη μελέτη, αλλά και κάθε είδους εγκατάσταση, εύκολη ή δύσκολη, σε οικιακούς, επαγγελματικούς χώρους ή και σε υπό ανέγερση κτίρια (οικοδομές).
Επίσης, αναλαμβάνουν επισκευές σε περιπτώσεις βλάβης, καθώς και συντήρηση.

Ο Λουκάς Ρούτης είναι Αδειούχος Πιστοποιημένος Μηχανολόγος Ψυκτικός με πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσίας & εμπειρίας. Το συνεργείο της εταιρείας απαρτίζεται από τελειόφοιτους Σχολής Μηχανολόγων - Ψυκτικών με άριστη γνώση και δίψα για δουλειά. Εμπειρία, γνώση, οργάνωση, εντιμότητα, αξιοπιστία, καθώς και σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία ROUTIS KLIMATISMOS είναι μία Εμπορική & Τεχνική Εταιρεία που παρέχει εξειδικευμένες & εξατομικευμένες υπηρεσίες από τη Μελέτη, την Πώληση, την Εγκατάσταση & τη Συντήρηση. Για την εταιρεία ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ μια εργασία ή μια πώληση είναι σχέση πολυετούς συνεργασίας με σεβασμό και εκτίμηση στις ανάγκες των πελατών.

Routis Klimatismos
Ηρακλείτου 93 & Ζαϊμη, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6617197, 694 4353199
E-mail : [email protected]
Site: www.routisklimatismos.com

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr