HARD DUKO: Ντουκόχρωμα υψηλής αντοχής για μεταλλικές επιφάνειες

1.902 επισκέψεις στο άρθρο

Η KRAFT Paints παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά HARD DUKO που σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστη και ασφαλή προστασία σε κάθε μεταλλική επιφάνεια.

Η KRAFT Paints, κορυφαία εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά HARD DUKO που σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστη και ασφαλή προστασία σε κάθε μεταλλική επιφάνεια.

Το ακρυλικά τροποποιημένο ντουκόχρωμα διαλύτου HARD DUKO είναι προϊόν υψηλής ποιότητας, που απλώνει θαυμάσια και αντέχει στο συχνό πλύσιμο. Ενδείκνυται κυρίως για εξωτερική χρήση και χαρίζει εξαιρετική πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες όπως γκαραζόπορτες, κάγκελα, μηχανήματα, σιδηροκατασκευές, εργαλεία, βιομηχανικό εξοπλισμό πόρτες, ντουλάπια, παράθυρα κ.λπ. Στεγνώνει γρήγορα και ομοιόμορφα, σχηματίζοντας ένα ελαστικό και παράλληλα σκληρό φιλμ, με υψηλές αντοχές στην ηλιακή ακτινοβολία καθώς και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη ρύπανση, με αποτέλεσμα η απόχρωσή του να παραμένει αναλλοίωτη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η σειρά HARD DUKO διαθέτει δύο διαφορετικά προϊόντα, το HARD DUKO CLASSIC και το HARD DUKO METALLIZED, που χαρίζουν άψογο φινίρισμα. To HARD DUKO CLASSIC διατίθεται σε λευκό γυαλιστερό, λευκό σατινέ και μαύρο σατινέ φινίρισμα και τρεις βάσεις χρωματισμού. Οι βάσεις χρωματίζονται σε οποιαδήποτε απόχρωση μέσω του συστήματος χρωματισμού KRAFT INSPIRED COLOR και σε αποχρώσεις της βεντάλιας KRAFT RAL CLASSIC COLLECTION. Το HARD DUKO METALLIZED προσφέρει ματ και γυαλιστερό φινίρισμα και διατίθεται σε δύο ασημί αποχρώσεις που είναι οι βάσεις του συστήματος χρωματισμού KRAFT INSPIRED COLOR και χρωματίζονται σε 13 ματ & 13 γυαλιστερές μεταλιζέ αποχρώσεις χρωματολογίου.

Τα προϊόντα HARD DUKO της KRAFT Paints έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρουν άριστη κάλυψη και υψηλή ποιότητα αυξάνοντας τον χρόνο ζωής και προστατεύοντας την επιφάνεια.
 
KRAFT Paints
Το χρώμα της Καινοτομίας