Όποιο ύφος και αν έχετε επιλέξει για τον χώρο σας - μοντέρνο, κλασικό, minimal, ή ρετρό - υπάρχει ένα HAORI που θα το αναδείξει ακόμη περισσότερο

Το τηλεχειριστήριο του HAORI διαθέτει μία μοντέρνα, λεία πρόσοψη σε μαύρο χρώμα - Copyright Toshiba Carrier Corporation

HAORI: Νέο κλιματιστικό τοίχου από την Toshiba με αξεπέραστο σχεδιασμό

2.138 επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα μονάδα ΗAORI συνδυάζει υπέροχη αισθητική, άριστη αποδοτικότητα, χαμηλά επίπεδα θορύβου και κορυφαία ποιότητα αέρα.

Η Toshiba είναι ο Ιαπωνικός ηγέτης του κλιματισμού παγκοσμίως και έχει συνδέσει το όνομά της με κλιματιστικές μονάδες υψηλής απόδοσης και αποδοτικότητας τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές εφαρμογές.

Σήμερα, φέρνει νέα δεδομένα στην αισθητική των οικιακών κλιματιστικών!
To νέο ΗΑΟRΙ της Τοshiba αλλάζει την έννοια του οικιακού κλιματισμού καθώς εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική του χώρου σας, χάρη στην υφασμάτινη επένδυση που διαθέτει, σε μία μοναδική ποικιλία χρωμάτων.

Όποιο ύφος και αν έχετε επιλέξει για το χώρο σας - μοντέρνο, κλασικό, minimal, αριστοκρατικό ή ρετρό - υπάρχει ένα HAORI που θα το αναδείξει ακόμη περισσότερο.
Το HAORI διαθέτει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό υφασμάτινο κάλυμμα, διαθέσιμο σε δυο προεπιλεγμένα χρώματα και προαιρετική επιλογή άλλων χρωμάτων, παρέχοντάς σας απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής στον χώρο σας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το σετ που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, μπορείτε να ράψετε μόνοι σας το ύφασμα της επιλογής σας. Με το υφασμάτινο κάλυμμα, το HAORI συνδυάζεται άψογα με άλλες υφασμάτινες επιφάνειες του χώρου όπως καναπέδες, χαλιά, κουρτίνες, πολυθρόνες ή καλύμματα κρεβατιών, αναδεικνύοντας έτσι ακόμα περισσότερο το στυλ σας, δημιουργώντας μία άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Το πατενταρισμένο σύστημα της Toshiba εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή του υφάσματος πάνω στη μονάδα του HAORI: απλώς ξεκολλήστε την ταινία προστασίας, εφαρμόστε το ύφασμα της επιλογής σας πάνω στο κυρτό μπροστινό πάνελ και δημιουργήστε μία κλιματιστική μονάδα που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας! Η γοητεία του HAORI έγκειται στην ικανότητά του να εναρμονίζεται πλήρως με τον χώρο σας, ενώ, εφόσον το επιθυμείτε, μπορεί να αναδειχθεί σε ένα σαγηνευτικό στοιχείο που θα ξεχωρίζει από το σύνολο. Εσείς, αφήστε απλά το στυλ του χώρου να σας οδηγήσει! Επιπλέον, σε περίπτωση ανακαίνισης, το HAORI μπορεί να ακολουθήσει τη νέα αισθητική του δωματίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε ή να ράψετε μία νέα υφασμάτινη επένδυση που θα ταιριάξει με την καινούργια αισθητική κατεύθυνση.

Πιστό στην διεθνή φήμη της Toshiba για την τεχνολογική υπεροχή των κλιματιστικών της, το HAORI συνδυάζει άψογα την υψηλή τεχνολογία με το κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα. Διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+++ στην ψύξη και τη θέρμανση, χαμηλή στάθμη θορύβου και κορυφαία ποιότητα αέρα.

Οι μέγιστοι δείκτες εποχιακής ενεργειακής αποδοτικότητας ορίζονται στις 8,6 μονάδες στη ψύξη (SEER) και 5,1 στη θέρμανση (SCOP). Χρησιμοποιεί τους πρωτοποριακούς περιστροφικούς συμπιεστές της Toshiba και τη τεχνολογία Inverter για να εξασφαλίσει αυτόν τον υψηλό βαθμό απόδοσης σε μερικό φορτίο και χρησιμοποιεί ψυκτικό μέσο R32 για να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία του.

Το ΗΑΟRI έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας Quiet μειώνει τη στάθμη θορύβου της εσωτερικής μονάδας σε μόλις 19dΒ(A), προσφέροντάς σας τις ιδανικές συνθήκες ύπνου. Ταυτόχρονα, το ΗΑΟRI διαθέτει μία από τις πλέον αθόρυβες εξωτερικές μονάδες στην αγορά, με ονομαστική στάθμη θορύβου 44dB(A). Δεν μένει όμως μόνο εκεί. Η στάθμη θορύβου μπορεί να μειωθεί στα μόλις 37dB(A), χάρη στην ειδική λειτουργία που μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε μέσω του τηλεχειριστηρίου είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα της Toshiba.

Όσον αφορά την ποιότητα του αέρα, το ΗΑΟRI ενσωματώνει το φίλτρο Ultra-Pure Filter PM2.5 της Toshiba, το οποίο αιχμαλωτίζει το 94% των αιωρούμενων σωματιδίων με διάμετρο μεγαλύτερη από 2,5μm. Έρευνες έχουν αποκαλύψει την ύπαρξη υψηλής συσχέτισης ανάμεσα σε μία σειρά αναπνευστικών παθήσεων και την έκθεση στα μικροσωματίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, τα οποία μπορούν να γίνουν φορείς βακτηρίων και ασθενειών.

Επιπλέον, το μοντέλο διαθέτει τον Plasma Ionizer της Toshiba, ο οποίος εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, δημιουργώντας μία υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η υψηλή ποιότητα του αέρα διατηρείται και μακροπρόθεσμα χάρη στον εύκολο καθαρισμό του δοχείου αποστράγγισης και τη λειτουργία Magic Coil που καθαρίζει αυτόματα το στοιχείο της εσωτερικής μονάδας.

Επιπρόσθετα, η πρωτοποριακή τεχνολογία HADA Care της Τoshiba εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του αέρα, προστατεύοντας το δέρμα από την ξηρότητα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κλιματιστικού. Οι περσίδες διανομής του αέρα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κυκλοφορούν και να συγκεντρώνουν τον κλιματιζόμενο αέρα ψηλά στον χώρο, αποφεύγοντας την άμεση επαφή των χρηστών με ρεύματα αέρα και αυξάνοντας, έτσι, τα επίπεδα άνεσης.

Ο έλεγχος του ΗΑΟRI γίνεται μέσω ενός κομψού τηλεχειριστηρίου, με μαγνητικό σύστημα στερέωσης στον τοίχο. H μοντέρνα, λεία πρόσοψή του καθώς και το μαύρο του χρώμα ταιριάζουν ιδανικά με το ύφος αυτού του καλαίσθητου κλιματιστικού. Το ΗΑΟRI προσφέρει εύχρηστες λειτουργίες τηλεχειρισμού με δυνατότητα ελέγχου της ενέργειας κατανάλωσης. Επιπλέον, υπάρχουν οι λειτουργίες ECO για ακόμα περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας και η λειτουργία Hi-power για γρήγορη ψύξη ή θέρμανση του χώρου.

Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi, το HAORI προσφέρει τη δυνατότητα χειρισμού μέσω της εφαρμογής Toshiba Home AC Control. Η ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης της ενέργειας που καταναλώνεται και υποστηρίζει πλήρη φωνητική λειτουργία χάρη στη συμβατότητα με το Google Home Assistant και Amazon Alexa.

H εσωτερική μονάδα του HAORI τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιονδήποτε τοίχο, χάρη στo βελτιστοποιημένo σύστημα εγκατάστασης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο HAORI της Toshiba που υπόσχεται να προσθέσει αξεπέραστη κομψότητα και αποδοτικότητα στον χώρο σας, επισκεφτείτε τον ιστότοπο https://toshiba-aircon.gr/