Σας παραδίδουν το σπίτι των ονείρων σας με το κλειδί στο χέρι αλλά και με γραπτή εγγύηση.

Η ΜΕΤ.ΚΑΤ. ανακαινίζει πλήρως την κατοικία σας εξωτερικά και εσωτερικά, βελτιώνοντας την ενεργειακή της απόδοση 40-50%

Η νέα αντίληψη στην κατασκευή κατοικίας

Διαβάστηκε από 5785 αναγνώστες -

Τα κτίρια μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης ολόκληρο το έτος, με ελάχιστη ή μηδενική συμβατική θέρμανση και ψύξη και πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Όλοι οι άνθρωποι ονειρεύονται να ζήσουν σε ένα σπίτι που θα τους προσφέρει ασφάλεια, αντισεισμικότητα, θερμοκρασιακή και οπτική άνεση, με την μέγιστη δυνατή οικονομία.
Φανταστείτε ένα σπίτι που θα θερμαίνεται από τον ήλιο, θα ψύχεται από το έδαφος, θα παράγει εισόδημα, θα είναι ενεργειακά ανεξάρτητο και πρωτίστως, προσιτό σε όλους. Αυτό είναι το παθητικό σπίτι (Passive House).

Η ΜΕΤ.ΚΑΤ. πραγματοποιώντας βιοκλιματική κατασκευή ή ανακαίνιση, υπόσχεται μείωση της κατανάλωσης θερμικής ενέργειας των κατοικιών και φυσικά των κτιρίων στο καταπληκτικό ποσοστό του 90%.

Ένα βιοκλιματικό σπίτι λειτουργεί με 15 έως 65 kwh/m2, δηλαδή ούτε 150 λίτρα πετρελαίου το χρόνο. Είναι το σπίτι του μέλλοντος, κατηγορίας Α, Α+ που με προϋποθέσεις κατασκευαστικών γνώσεων και υιοθέτησης μοντέρνων υλικών, κατασκευάζεται και σήμερα. Το μέλλον έγινε παρόν.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι η αναβάθμιση των κακώς κατασκευασμένων κτιρίων μέχρι τώρα, έστω και κατά μία βαθμίδα. Γίνεται εύκολα εφικτό με μια απλή ανακαίνιση! 

Η ΜΕΤ.ΚΑΤ. είναι ικανή να κατασκευάσει άριστα:
  • Βιοκλιματικές κατοικίες υψηλής ενεργειακής απόδοσης
  • Ανακαίνιση κατοικίας μείωση ενεργειακής κατανάλωσης, έως και 90%
  • Κουφώματα, κουζίνες και μπάνια προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.
 

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
'https://www.4green.gr/news/data/glitwste-lefta/Reyma-mystika-times-mhna-kw-paroxoi_143913.asp?a=12&p=1',