Νέα διαφημιστική καμπάνια με τη συμμετοχή της Κορυφαίας της Ομάδας: του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Ακη Πετρετζίκη, της ΦαίηςΣκορδάκαι του Αντώνη Ρέμου.

Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ αλλάζει το «story»της ενέργειας

1.582 επισκέψεις στο άρθρο

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Aκης Πετρετζίκης, η Φαίη Σκορδά και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα διαφημιστική καμπάνια.

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα,αλλάζει το “story” της ενέργειας και λανσάρει τη νέα διαφημιστική της καμπάνια με τη συμμετοχή της Κορυφαίας της Ομάδας: του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Aκη Πετρετζίκη, της Φαίης Σκορδάκαι του Αντώνη Ρέμου. Μαζί με τον θρυλικό coachκαι τους αστέρες της ελληνικής showbiz, η ZeniΘ προσκαλεί το κοινό να κάνει τώρα onlineτο συμβόλαιό του για ρεύμα και φυσικό αέριο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας, για να απολαμβάνει μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες.
 
Όπως οι εκατοντάδες χιλιάδες  πελάτες της εταιρείας, έτσι και οι κορυφαίοι από τον χώρο του αθλητισμού, της μαγειρικής, της τηλεόρασης και του τραγουδιού, εμπιστεύονται τη ZeniΘ και επιλέγουν τα καινοτόμα προϊόντα καιτις ψηφιακές υπηρεσίες της για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο για το σπίτι και την επιχείρησή τους.
 
Αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους να επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, εκτός από τη νέα διαφημιστική καμπάνια, η ΖeniΘφέρνειδύονέα προϊόντα ενέργειας για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στο νοικοκυριό. Με το POWER HOME STAR και το GAS HOME STAR, οι πελάτες της ZeniΘ μπορούν να απολαμβάνουνέως και 45% έκπτωση στο ρεύμα και έως 45% έκπτωση στο φυσικό αέριο με ακόμα πιο χαμηλές χρεώσεις.
 
O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και DigitalStrategyτης ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή που στους πελάτες μας συγκαταλέγονται αγαπημένα δημοφιλή πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην ενημέρωση του κοινού για τις νέες μοναδικές προσφορές, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ψηφιακές υπηρεσίες της ZeniΘ που απολαμβάνουν και οι ίδιοι. Ωστόσο η καλύτερη διαφήμιση είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι πελάτες μας. Σας περιμένουμε όλους στην κορυφαία ομάδα ενέργειας, την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, του ¶κη Πετρετζίκη, της Φαίης Σκορδά, του Αντώνη Ρέμου και εκατοντάδων χιλιάδων πελατών της ZeniΘ».