Η κορυφαία ελληνική εταιρεία φωτοβολταϊκών

Διαβάστηκε από 4091 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/4/2021

Η BIG SOLAR ιδρύθηκε το 2009 και επί μία δεκαετία ανοίγει δρόμους στις αγορές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης.

 
H BIG SOLAR είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέχρι σήμερα έχει διακινήσει φωτοβολταϊκά πλαίσια και μετατροπείς συνολικής ισχύος άνω των 360MW.Μεταξύ άλλων, έχει προμηθεύσει το βασικό εξοπλισμό εμβληματικών φ/β έργων, όπως ο μεγαλύτερος φ/β σταθμός επί στέγης στην Ελλάδα, ισχύος 2MW, και το ενεργειακό στέγαστρο του Νιάρχειου (ΚΠΙΣΝ), ισχύος 1,6MW.
 
Σε μια ταραγμένη δεκαετία, όπου η ζήτηση εξοπλισμού φωτοβολταϊκών παρουσίασε τεράστιες διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα ένας μεγάλος αριθμός παικτών της αγοράς να εξαφανισθούν, η BIG SOLAR παρέμεινε ένα ασφαλές καταφύγιο, μια νησίδα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης για τους εκατοντάδες μικρότερους και μεγαλύτερους εγκαταστάτες και συντηρητές φ/β συστημάτων που την τιμούν με τη συνεργασία τους.
 
Σήμερα που η αγορά αναβιώνει, ενισχύουμε την προστιθέμενη αξία και την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας με προγράμματα όπως το «αναβαθμίζω και πληρώνω από το κέρδος της αναβάθμισης», που προσφέρει χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του εξοπλισμού φ/β σταθμών ή για την αποκατάσταση φ/β σταθμών που υποαποδίδουν εξ αιτίας προβλημάτων του εξοπλισμού τους.