Η εναλλακτική πρόταση στην αντικατάσταση των πλαστικών υλικών μιας χρήσης

1.498 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε., παρουσιάζει το brand TESSERA Bio Products®, που περιλαμβάνει τη νέα σειρά βιολογικών προϊόντων μιας χρήσης, φιλικών προς το περιβάλλον με ελάχιστο περιβαλλοντικό́ αποτύπωμα.

TESSERA BIO PRODUCTS

We #make_the_difference

#REDUCE #REUSE #RECYCLE #REPEAT
 
 
Η εταιρεία ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε., παρουσιάζει το brand TESSERA Bio Products®, που περιλαμβάνει τη νέα σειρά βιολογικών προϊόντων μιας χρήσης, φιλικών προς το περιβάλλον με ελάχιστο περιβαλλοντικό́ αποτύπωμα, δίνοντας λύση στην ανάγκη περιορισμού και  αντικατάστασης των πλαστικών υλικών μιας χρήσης, τόσο στον κλάδο της εστίασης όσο και στο οικιακό περιβάλλον.
 
Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε., με το TESSERA Bio Products® καινοτομεί καθώς είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων από φοινικόφυλλο, ζαχαροκάλαμο, bamboo, ξύλο και άλλα υλικά, τα οποία είναι απολύτως σύμφωνα και εναρμονισμένα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, για τη μείωση και σταδιακή κατάργηση της κατανάλωσης πλαστικών μίας χρήσης με στόχο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Διαθέτοντας εμπειρία ετών, την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία, η εταιρεία παρέχει προϊόντα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές.
 
Ανακυκλώσιμα, βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα, τα TESSERA Bio Products® έρχονται να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία εστίασης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για catering, dine-in, take-away, αλλά και για delivery υπηρεσίες.
 
Παράλληλα, η ιστοσελίδα www.tesserabioproducts.gr δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να μάθουν περισσότερα για τα TESSERA Bio Products®  και να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα προϊόντα της εταιρείας.
 
«Γη – Νερό – Αέρας – Φωτιά»
Τα 4 στοιχεία που θέλουμε να προφυλάξουμε τα επόμενα χρόνια