Η Vechro στηρίζει για συνεχόμενη χρονιά το 5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/12/2020

Ολοκληρώθηκε το 5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ με τη VECHRO και την ομάδα της ArtinProgress να διακοσμήσουν και να δώσουν ταυτότητα και ζωή στην πόλη της Πάτρας.

 
Σε καιρούς που η αισιοδοξία ακούγεται σαν κάτι ουτοπικό και μακρινό η Vechro προσπάθησε να φωτίσει την πόλη γεμίζοντας την με χρώμα.
Τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας η ομάδα της ArtinProgress κατάφερε να ολοκληρώσει το φεστιβάλ κόντρα των συνθηκών και η Vechro, χρυσός χορηγός του 5ουstreet festival, ήταν εκεί για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια επιλεγμένων artists από όλον τον κόσμο. Δημιουργήθηκαν, λοιπόν, 8 μοναδικές τοιχογραφίες σε διάφορα σημεία της Πάτρας οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από ιστορικές στιγμές και πρόσωπα για την Ελλάδα και τον κόσμο.
Τοιχογραφίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δίνουν μία ιδιαίτερη δυναμική στην πόλη. Ανάμεσα τους η Μελίνα Μερκούρη, ο Αλμπερτ Αϊνστάιν, και ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν. Στο πλαίσιο επικοινωνίας και εξωστρέφειας η ελληνική βιομηχανία βερνικοχρωμάτων, Vechro, στηρίζει κάθε μορφή τέχνης. Ιδιαίτερα όταν οι καλλιτέχνες αφήνουν το προσωπικό τους σημάδι μέσα από τα έργα τους και ταξιδεύουν τον κόσμο στέλνοντας μηνύματα ελπίδας σε καιρούς που η μουντάδα έχει εξαπλωθεί σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά.
Η φετινή διοργάνωση άφησε ένα μοναδικό αποτύπωμα τόσο στο χώρο της τέχνης αλλά και στην ψυχολογία των ανθρώπων. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίο ολοκληρώθηκε το φετινό φεστιβάλ.
Το 6ο Διεθνές StreetArt Φεστιβάλ 2021 είναι καθοδόν με νέες πρωτότυπες και μοναδικές τοιχογραφίες που θα στολίσουν την πόλη

 
ΒΕΧΡΩ Α.Ε.
Λιοσίων 302, 111 45 Αθήνα
Καλέστε: 2104816101 
Δείτε:  www.vechro.gr