Η Vechro στηρίζει από την πρώτη χρονιά το Skiathos Palace Cup.

Η Vechro στηρίζει από την πρώτη χρονιά το Skiathos Palace Cup.

Η Vechro πλέει στα νερά της Σκιάθου!

1.179 επισκέψεις στο άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Skiathos Palace Cup 2022 (6-8 Μαΐου).

Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το Skiathos Palace Cup 2022 επιστρέφει με υψηλούς στόχους για το μέλλον. Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες συγκεντρώνουν μερικούς από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους και κάνουν πόλο έλξης το νησί της Σκιάθου.

Kοινοποίησέ το »

H κορυφαία εταιρεία και ηγέτης στα οικολογικά χρώματα από το 2003, Vechro, στηρίζει από την πρώτη χρονιά το Skiathos Palace Cup και πλέει ανοιχτά της παραλίας των Κουκουναριών μαζί με τους αθλητές μας. Ως Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης, η Vechro στάθηκε δίπλα στην προσπάθεια των κορυφαίων ιστιοπλόων για πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος. Οι φετινοί νικητές ήταν οι Βασίλης Γουργιώτης, Γιάννης Παππάς, & Μεταξία Γώγου.

Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες γίνονται με φόντο το Greek Blue. Μία απόχρωση η οποία δημιουργείται στον ορίζοντα της θάλασσας και αποπνέει τη φρεσκάδα και την ηρεμία της. Το Greek Blue έχει γίνει  τάση στα ύφη διακόσμησης ανά τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια, και προβάλει τον ελληνισμό σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Γιατί #ToXromaExeiDinami να ενώνει και η Vechro έχει το χρώμα!

Η εταιρεία, στηρίζει ενέργειες οι οποίες έχουν σαν στόχο την ανάδειξη και προβολή του αθλητισμού στην Ελλάδα. Ενέργειες σαν και αυτή, δίνουν ελπίδα για το αθλητικό μας μέλλον. Οι αγωνιζόμενοι της διοργάνωσης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μαζεύοντας εμπειρίες αλλά και πόντους για την παγκόσμια κατάταξη.

Το αθλητικό διήμερο ολοκληρώθηκε με την απονομή των αθλητών και με την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε, καλές θάλασσες!!!

Διάβασε περισσότερα για τη Vechro στο www.vechro.gr

 

Kοινοποίησέ το »