Η VECHRO χορήγησε σχεδόν 100L οικολογικού πλαστικού χρώματος στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η VECHRO χορήγησε σχεδόν 100L οικολογικού πλαστικού χρώματος στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η VECHRO στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού!

Διαβάστηκε από 1048 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/10/2022

Η ελληνική βιομηχανία βερνικοχρωμάτων VECHRO, συνεχίζει το έργο προσφοράς της και συνδράμει στην ανακαίνιση των διαμερισμάτων της Αττικής όπου φιλοξενούνται παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σχολιάστε

Η VECHRO με την αδιαμφισβήτητα εξακριβωμένη τεχνολογία των οικολογικών, υποαλλεργικών, αντιμικροβιακών & αντιμυκητιακών προϊόντων της, στοχεύει σε πιο υγιείς και καθαρούς εσωτερικούς χώρους. Η εταιρεία χορήγησε σχεδόν 100L οικολογικού πλαστικού χρώματος, στο Χαμόγελο του Παιδιού. Σκοπός της ήταν να δημιουργήσει ένα χώρο προστατευμένο τόσο για τα παιδιά με προβλήματα υγείας, αλλά και για εθελοντές και προσωπικό του.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η εταιρεία, leader στα οικολογικά χρώματα συνεχίζει τη δράση της παράγοντας προϊόντα συμμορφωμένα με τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια. Δέσμευση της VECHRO τις τελευταίες δεκαετίες είναι να προστατεύει το περιβάλλον, αλλά και την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής αποτρέποντας ή ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Γιατί το #ToXromaExeiDinami και η VECHRO την κατέχει με τα υψηλής ποιότητας ανθεκτικά, άοσμα οικολογικά προϊόντα της.

Διάβασε περισσότερα για τη Vechro στο www.vechro.gr
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε
'https://www.4green.gr/news/data/glitwste-lefta/Reyma-mystika-times-mhna-kw-paroxoi_143913.asp?a=12&p=1',