Η Schneider Electric ανακοινώνει τον νέο έξυπνο αισθητήρα Power Logic Heat Tag

1.800 επισκέψεις στο άρθρο

`Αμεση προστασία των ηλεκτρικών πινάκων διανομής και της εγκατάστασης. Διαχείριση εξοπλισμού και παρακολούθηση της απόδοσης σε πραγματικό χρόνο.

Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει το λανσάρισμα του έξυπνου αισθητήρα PowerLogic HeatTag. Πρόκειται για ένα επαναστατικό νέο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόληψη πυρκαγιάς σε ηλεκτρικούς πίνακες διανομής.

Μέσω ενός αλγορίθμου τεχνητής νοημοσύνης, αυτός ο ασύρματος αισθητήρας αναλύει συνεχώς τον αέρα μέσα στον πίνακα σε πραγματικό χρόνο για να ανιχνεύσει την υπερθέρμανση καλωδίων. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποια ανωμαλία, πολύ πριν ξεκινήσει η πυρκαγιά ή εμφανιστεί καπνός, ο διαχειριστής της εγκατάστασης λαμβάνει μία ειδοποίηση. Επιπλέον, παρέχει 3 επίπεδα ειδοποιήσεων, ανάλογα με τη σοβαρότητα της υπερθέρμανσης, καθώς και στοιχεία για τη θερμοκρασία, την υγρασία και την ποιότητα του αέρα του ηλεκτρικού πίνακα.

Συγκεκριμένα, ο έξυπνος αισθητήρας Power Logic Heat Tag παρέχει:
• 3 επίπεδα συναγερμού ανάλογα με την κρισιμότητα της κατάστασης
• 11 επίπεδα συντελεστή της ποιότητας του αέρα (0 έως 10)
• Ανάλυση των αερίων και των μικροσωματιδίων που εκπέμπονται από περίβλημα καλωδίων όταν υπερθερμαίνονται
• Μέτρηση θερμοκρασίας και υγρασίας στον πίνακα διανομής
• Ανεμιστήρα με δυνατότητα αυτοδιάγνωσης
• Ενσωμάτωση σε λύσεις EcoStruxure™

Το Power Logic Heat Tag αποτελεί έναν απλό, αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιωθεί δραστικά η ασφάλεια των κτιρίων και των εγκαταστάσεων.