H PVMAINT έθεσε σε λειτουργία νέο φωτοβολταϊκό σταθμό Net Metering ισχύος 1 MW

1.441 επισκέψεις στο άρθρο

H PVMAINT, έχοντας πολύ σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε βιομηχανικές στέγες, ολοκλήρωσε την κατασκευή και θέση σε λειτουργία ενός ακόμα φωτοβολταϊκού σταθμού Net Metering ισχύος 1MWp για λογαριασμό πελάτη της στον Αυλώνα Αττικής.

Το έργο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών και πιστοποιήθηκε από την TÜV AUSTRIA HELLAS. Για την υλοποίηση του έργου ακολουθήθηκαν αυστηρά μέτρα Ασφάλειας και Υγείας, ενώ παράλληλα διασφαλίστηκε πλήρως η απρόσκοπτη παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου. 
Ο κύριος Λαζαράκος Φίλιππος, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας  PVMAINT, δήλωσε: «Για τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου ακολουθήσαμε πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να θέτουμε όλο και ψηλότερα τον πήχη στην ποιότητα των έργων μας, καθώς και στην ασφάλεια των εργαζομένων μας και του πελάτη μας. Η εμπιστοσύνη του πελάτη μας  προς την εταιρεία μας αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Η αξιοποίηση του ενεργειακού συμψηφισμού μπορεί πραγματικά να βοηθήσει όλες τις επιχειρήσεις να επιτύχουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία οδηγεί στην ουσιαστική βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους. Η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της εταιρείας μας, αποτελεί βασικό εργαλείο επιτυχίας μας και ουσιαστικής υποστήριξης των επιχειρήσεων που θέλουν να επιτύχουν εξοικονόμηση ενέργειας με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος μας».

Το έργο αυτό προστίθεται σε ένα σημαντικό αριθμό φωτοβολταϊκών σταθμών σε βιομηχανικές στέγες και επί εδάφους που έχει υλοποιήσει με επιτυχία η PVMAINT για βιομηχανίες και για επενδυτές στο χώρο των ΑΠΕ και ενισχύει περαιτέρω την σημαντική θέση που κατέχει στον χώρο της μελέτης, κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών πανελλαδικά.

Η PVMAINT είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2004 και OHSAS 18001.