H Messaritis Ανανεώσιμες και η ABB ανανεώνουν την συνεργασία τους

2.466 επισκέψεις στο άρθρο

Η Μessaritis Ανανεώσιμες ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας της με την ABB, κορυφαία εταιρία στον τομέα των φωτοβολταϊκών αντιστροφέων.

Η Μessaritis Ανανεώσιμες ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας της με την ABB, κορυφαία εταιρία στον τομέα των φωτοβολταϊκών αντιστροφέων, ως Διακεκριμένος Τεχνικός Συνεργάτης (ServicePartner)για Solar Inverters. Συνεχίζονταςδυναμικά την επιτυχημένη πορεία της στην κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών,για περισσότερα από 10 χρόνια, είναι σε θέση να εξασφαλίσει,για μία ακόμη χρονιά, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τεχνικής υποστήριξης.

Η συνεργασία αυτή επισφραγίζει μια επι σειρά ετών άριστηκαι ανταποδοτική σχέση μεταξύ δυο κορυφαίων εταιριών στο χώρο των ΑΠΕ,  η οποία συνεχίζει συλλογικά τηδέσμευσή της να υποστηρίζειέμπρακτα τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων,εξασφαλίζοντας άριστο επίπεδο AfterSalesSupport.

Ο κ. Ιωάννης Μεσσαρίτης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς συνεργαζόμαστε για ακόμη μια χρονιά με την ΑΒΒ, ηγέτιδα εταιρία στο χώρο τωνφωτοβολταϊκών αντιστροφέωνκαι προσφέρουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για λογαριασμό της. Η επέκταση της συνεργασίαςαυτής, ενισχύει ακόμα περισσότερο τον τομέα υπηρεσιών της MessaritisΑνανεώσιμες και παράλληλα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ηABB, καθίσταται δεσμευτική προκειμένου να διατηρήσουμετην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των επενδύσεων ».
 
Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955.
Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και πληθώρας άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2015 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC62446:2016.