Η LG στηρίζει και φέτος το έργο του ASHRAE Hellenic Chapter

1.985 επισκέψεις στο άρθρο

Το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions συμμετείχε δυναμικά στο Διεθνές Συνέδριο της ASHRAE “ENERGY in BUILDINGS” στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στο καταξιωμένο διεθνές συνέδριο ENERGY in BUILDINGS το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 11 Μαΐου 2019, στο Electra Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το ASHRAE Hellenic Chapter σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (TEE-ΤΚΜ) και προσέλκυσε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς επιστήμονες και επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους.
 
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, εκπροσωπώντας την LG ο κ. Χρήστος Γκέκας, Air Solutions Academy Supervisor, Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, παρουσίασε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας στην ευρύτερη κατηγορία του επαγγελματικού κλιματισμού για λύσεις κεντρικής και απομακρυσμένης παρακολούθησης - ελέγχου για τα συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης και κλιματισμού HVAC, καθώς και τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και βελτιστοποίησης του επιπέδου άνεσης.
 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της LG με την ASHRAE, η LG θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της ASHRAE και κατά τη διάρκεια του 2019, συμμετέχοντας στα ολοήμερα τεχνικά συνέδρια της που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και την Αθήνα.