Η LG λανσάρει το νέο Therma V IWT

1.333 επισκέψεις στο άρθρο

Η LG λανσάρει το νέο Therma V IWT, μια ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη λύση θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού για κατοικίες .

Η Therma V IWT συνδυάζει μια εσωτερική μονάδα με ενσωματωμένη δεξαμενή ζεστού νερού χρήσης με μία εξωτερική μονάδα.

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη νέα μονάδα Therma V Integrated Water Tank (IWT), μια ολοκληρωμένη και φιλική προς το περιβάλλον λύση για θέρμανση, ψύξη και παροχή ζεστού νερού με κομψό σχεδιασμό.
 
Η πρόσφατη Integrated Water Tank μονάδα της LG αποτελεί ένα ολοκληρωμένο προϊόν, όπου η εσωτερική μονάδα έχει ενσωματωμένη μια δεξαμενή παραγωγής και αποθήκευσης ζεστού νερού καθώς και υδραυλικά εξαρτήματα, όπως σωλήνες και κυκλοφορητές για τη θέρμανση και τη ψύξη και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με καθαρό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό που ταιριάζει με τις υπόλοιπες οικιακές συσκευές του σπιτιού, το Therma V IWT αποτελεί μια ιδανική λύση που ταυτόχρονα εξοικονομεί χώρο για τις κατοικίες.
 
Η εγκατάσταση του Therma V IWT στο σπίτι επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να συμβάλλουν στην  προστασία του περιβάλλοντος, καθώς χρησιμοποιεί το νέο, οικολογικό R32 ψυκτικό μέσο που συμβάλει στη μείωση κατά 68% στο Global Warming Potential (GWP) σε σύγκριση με το συμβατικό τύπο R410A.
 
Ο R1 συμπιεστής της LG συνδυάζεται με το ψυκτικό μέσο R32 για ακόμη υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση κόστους. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της LG που είναι ενσωματωμένη στον R1 συμπιεστή ελαχιστοποιεί την κλίση του συμπιεστή κατά τη λειτουργία, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και βελτιώνοντας παράλληλα την αντοχή και την αξιοπιστία του. Σύμφωνα με την οδηγία για την Ενεργειακή Σήμανση προϊόντων που καταναλώνουν ενέργεια – (ErP) η αντλία θερμότητας LG THERMA V IWT κατατάσσεται ως A+++ ενεργειακής κλάσης για θέρμανση χώρου και ως A+ για θέρμανση νερού.
 
Το LG Therma V IWT δεν απαιτεί πρόσθετη εγκατάσταση δεξαμενής νερού, αφού η κύρια εσωτερική μονάδα περιέχει ήδη μία που μπορεί να χωρέσει έως και 200 λίτρα. Επιπλέον, είναι 19% μικρότερη σε όγκο και 39% ελαφρύτερη σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Με λιγότερο αποτύπωμα και απλές σωληνώσεις, καθιστά γρήγορη και εύκολη την εγκατάσταση, ενώ με τις εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες να συνδέονται μόνο με σωλήνες ψυκτικού, δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης παγωμένων σωλήνων σε περιόδους με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
 
Τέλος, η THERMA V IWT μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή LG ThinQ™ όπου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν εξ` αποστάσεως τις συμβατές LG συσκευές και να έχουν πρόσβαση σχεδόν σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες που βρίσκονται στο χειριστήριο Therma V. Μέσω της εφαρμογής, μπορούν επίσης να ρυθμίσουν την ιδανική θερμοκρασία από οποιαδήποτε τοποθεσία και να επιστρέψουν σε ένα ζεστό εσωτερικό περιβάλλον. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η εύκολη πλοήγηση και ο έλεγχος μέσω του Χειριστηρίου RS3 που διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD και "έξυπνη" και φιλική εμπειρία χρήσης.
 
«Με το νέο Therma V IWT, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ιδανική λύση για τις κατοικίες που να προσφέρει βέλτιστη επίδοση, να είναι ενεργειακά αποδοτική διαθέτοντας ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό» δήλωσε ο Lee Kam-gyu, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Air Solution Business Unit, LG Home Appliance & Air Solution και πρόσθεσε: «ως ολοκληρωμένος πάροχος HVAC και ενεργειακών λύσεων, η LG θα συνεχίσει να δημιουργεί φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που συμβάλλουν στην καλύτερη καθημερινότητα των καταναλωτών».