Η LG και η DISPLAX συνεργάζονται και παρουσιάζουν τη νέα digital signage λύση αφής PCAP Overlay

1.347 επισκέψεις στο άρθρο

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics ανακοίνωσε τη νέα σειρά υψηλής απόδοσης PCAP Touch Screen Overlay σε συνεργασία με την DISPLAX, τον κορυφαίο κατασκευαστή παγκοσμίως και πάροχο λύσεων πολλαπλής αφής με τεχνολογία Projected Capacitive (PCAP) σε πολύ μεγάλες επιφάνειες.

Αυτή η κορυφαία προϊοντική σειρά έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες και τους επιτρέπει να "μεταμορφώσουν" τις LGU HD οθόνες σε μία πραγματική διαδραστική εμπειρία, προσφέροντας ταχεία απόκριση με αξιοπιστία και ποιότητα.
 
Το αναβαθμισμένο LGTouchOverlay βασίζεται στην τεχνολογία SKINMESH του DISPLAX.Οαισθητήρας αφής είναι εντελώς διαφανής, γεγονός που καθιστά τη λύση μοναδική. Η εγκατάστασή του απαιτεί ελάχιστο χρόνο, καθώς συνδέεται στην οθόνη με λίγες βίδες και έναν απλό βραχίονα. Είναι εύκολο στη χρήση, με 10 σημεία αφής για εξαιρετική απόκριση και ενσωματωμένο auto-tuning λογισμικό. Το touchoverlay εφαρμόζεται στις περισσότερες τυπικές διαστάσεις με επιλογές για 22", 32", 43", 55", 65 ", 75" και 86".

O João Moreira, LG Electronics European Partner Alliance Business Development Manager, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη με εύχρηστες διαδραστικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε αυτήν την πρωτοποριακή σειρά, η οποία εγγυάται την καλύτερη απόδοση αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εφαρμογών, ώστε οι καταναλωτές να βιώσουν μία αξεπέραστη διαδραστική εμπειρία».

Για την DISPLAX, ως η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που ανέπτυξε και κατασκευάζει multitouch films για μεγάλες επιφάνειες, αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη μακροπρόθεσμη στρατηγική σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών.

Ο Miguel Fonseca, CEO της DISPLAX πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή που συνεργαστήκαμε με μια παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία, όπως η LG Business Solutions. Μας επιτρέπει να προσφέρουμε αξία στους πελάτες με μια λύση που πληροί τις υψηλές επιδόσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς».

Αυτό το προϊόν μπορεί να αξιοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα διαδραστικών εφαρμογών σήμανσης όπως αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συσκέψεων, κινηματογράφους, μουσεία, καταστήματα λιανικής και περίπτερα.

Το LG Touch Overlay είναι διαθέσιμο μέσω των συνεργατών του δικτύου επαγγελματικών λύσεων της LG. Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ.