H LG Electronics χορηγός στο φετινό Energy Efficiency Conference

1.691 επισκέψεις στο άρθρο

Παρουσιάζοντας τις προηγμένες λύσεις κλιματισμού της εταιρείας

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε ως χορηγός τεχνολογίας στο Energy Efficiency Conference 2021, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 30 Ιουνίου. Το συνέδριο είχε στόχο να αναδείξει όλες τις συνιστώσες που προάγουν την ορθολογική ενεργειακή διαχείριση και την ενεργειακή αποδοτικότητα, συντελώντας στη μείωση της ενέργειας που καταναλώνεται, την αύξηση της αποδοτικότητας, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και τον περιορισμό της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Kοινοποίησε το »

 
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Χρήστος Γκέκας, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, AE Academy Supervisor της LG Electronics, παρέθεσε ομιλία σχετικά με τις λύσεις κλιματισμού της εταιρείας στην ενότητα «Εργαλεία και καλές πρακτικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης σε μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές». Στην ομιλία του με θέμα «Συστήματα κεντρικού κλιματισμού LG Electronics – Αποδοτικότητα, προσαρμοστικότητα και διαχείριση» ο κύριος Γκέκας, παρουσίασε τις προηγμένες λύσεις κλιματισμού της LG,δίνοντας έμφαση στην ευελιξία και την υψηλή απόδοση που προσφέρουν. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο εύρος φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων κλιματισμού για όλους τους χώρους, ικανοποιώντας κάθε περιβαλλοντική ανάγκη με βελτιστοποιημένη απόδοση.
 
Σον τομέα του επαγγελματικού κλιματισμού, η LG κατέχει μία από τις δύο κορυφαίες θέσεις της αγοράς με πληθώρα υλοποιημένων έργων είτε αυτά αφορούν σε ανακαινίσεις ή νέα έργα από κάθε είδους επαγγελματικό χώρο (π.χ. ξενοδοχεία, γραφεία, χώροι λιανικής πώλησης κτλ).
 
Τέλος, ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάστηκαν φέτος, ήταν η Πράσινη Συμφωνία και η τοπική δράση, η ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, τα κτίρια σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης, ο βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων, τα Smartgrids αλλά και η χρήση καθαρών και εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
 
Το συνέδριο αποτέλεσε το σημείο συνάντησης στελεχών από τη βιομηχανία δομικών υλικών, τον κατασκευαστικό κλάδο, τον τομέα της τεχνολογίας, καθώς και στελεχών που φέρουν την ευθύνη του ενεργειακού σχεδιασμού & της διαχείρισης σε μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις (Εμπορικά Κέντρα & Συγκροτήματα Κτιρίων, Ξενοδοχεία, Λιανεμπόριο & Super Markets, Βιομηχανία, Kτίρια Logistics, Τηλεπικοινωνίες & Δίκτυα, Τράπεζες, Πολιτιστικά Κτίρια, Νοσοκομεία κλπ.).
 

Kοινοποίησε το »