Η KRAFT Paints χρωμάτισε έμπρακτα το αύριο και το 2020

2.169 επισκέψεις στο άρθρο

Η KRAFT Paints προχώρησε και το 2020 σε ένα σύνολο σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων που στηρίζουν και αναπτύσσουν δυναμικά την έννοια της προσφοράς, μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται.

Η KRAFT Paints, ως μία εταιρεία με σημαντική θέση στον κλάδο που δραστηριοποιείται, και έχοντας υιοθετήσει εδώ και δεκαετίες ως αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προχώρησε και το 2020 σε ένα σύνολο σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων που στηρίζουν και αναπτύσσουν δυναμικά την έννοια της προσφοράς, μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται.
 
Στο πλαίσιο αυτό, η KRAFT Paints, για ακόμα μία χρονιά, αφιέρωσε σημαντικούς πόρους  για την ενεργό συμβολή της στην υποστήριξη της κοινωνίας και των τοπικών κοινοτήτων. Συγκεκριμένα, εν μέσω μιας παγκόσμιας ιστορικής συγκυρίας (Covid-19) που αποτελεί μεγάλη δοκιμασία και για τη χώρα μας, η εταιρεία ανέλαβε σημαντική δράση με χρηματικές χορηγίες αλλά και δωρίζοντας χρώματα για την κάλυψη πάνω από 50.000m2 εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε 20 Οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων Νοσοκομείων, Δήμων, ΜΚΟ και άλλων Ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα.
 
Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε προϊοντικές δωρεές προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με στόχο να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες σε χρώματα για τη συντήρηση των χώρων Νοσοκομείων -Γ.Ν. Αθηνών «Ευαγγελισμός», Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Γ.Ν. Λακωνίας- και τη διαμόρφωση ενός πιο ασφαλούς περιβάλλοντος τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ασθενείς με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της. Παράλληλα, καθ` όλη τη διάρκεια του έτους, η KRAFT Paints συνεργάστηκε με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς προσφέροντας χρώματα για τις εγκαταστάσεις τους. Ανάμεσα στους Οργανισμούς αυτούς ήταν ο εθελοντικός οργανισμός «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Ν. Μάκρη, η ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα», η δομή Επίκεντρο της ActionAid, ο Εθελοντικός Μη Κυβερνητικός Οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου», κ.ά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς συνεισέφερε ακόμα με προϊοντικές χορηγίες στις ανάγκες Δήμων ανά την Ελλάδα, όπως ο Δήμος Αθηναίων, ο Δήμος Χαλκιδαίων, ο Δήμος Θέρμου, ο Δήμος Νέας Βύσσας και λοιποί, προκειμένου να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων στις περιοχές αυτές.
 
Η εταιρεία προχώρησε επίσης σε χορηγίες για να υποστηρίξει τον χώρο της τέχνης, μέσω της δωρεάς προς το ΕΜΣΤ στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Ubuntu-Πέντε Δωμάτια από τη Συλλογή του Χάρη Δαυίδ» αλλά και του project «Καράβια που δεν φοβήθηκαν» της εικαστικού Χριστιάννας Οικονόμου, αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά ότι το χρώμα και η τέχνη βρίσκονται στο DNA του brand. Τέλος, υποστήριξε τις τοπικές κοινότητες, καθώς συνεισέφερε στην πρωτοβουλία της Ομάδας Αιγαίου για τη δημιουργία ράμπας για ¶τομα με Ειδικές Ανάγκες στο Κουφονήσι, στον Δήμο Πάρου για την αγορά 100 tests ανίχνευσης κορωνοϊού, αλλά και για την αγορά tablet για παιδιά που ζουν στην άγονη γραμμή των Kυκλάδων.
 
Με τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ανέπτυξε και αυτήν τη χρονιά, η KRAFT Paints αποδεικνύεται πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες της, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη διαρκή αλληλεπίδραση των επιχειρήσεων και της κοινωνίας, με δικό της στόχο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον καλύτερο για όλους!
 
   KRAFT Paints
Μαζί χρωματίζουμε το αύριο!