Η Inventor μεγάλος χορηγός στην εκδήλωση Building Show 2024!

Η Inventor μεγάλος χορηγός στην εκδήλωση Building Show 2024!

  • Η Inventor μεγάλος χορηγός στην εκδήλωση Building Show 2024!
  • Η Inventor μεγάλος χορηγός στην εκδήλωση Building Show 2024!

Η Inventor μεγάλος χορηγός στην εκδήλωση Building Show 2024!

(30/04/2024)

- Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 700 μηχανικοί, αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρίες & αρχιτεκτονικά γραφεία
- Παρουσιάστηκαν νέες ιδέες & αναδείχθηκε η σημασία του ολοκληρωμένου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού
- Η Inventor ανέδειξε τη σημασία μετάβασης σε πιο οικονομικές, ευέλικτες αλλά και βιώσιμες επιλογές ψύξης & θέρμανσης

Η Inventor συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στην ημερίδα BUILDING SHOW που διοργάνωσαν οι εκδόσεις ΚΤΙΡΙΟ στο Μέγαρο Μουσικής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 700 μηχανικοί, αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρίες και αρχιτεκτονικά γραφεία, και παρουσιάστηκαν νέες ιδέες, ενώ αναδείχθηκε κι η σημασία του ολοκληρωμένου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για την υλοποίηση ποιοτικών έργων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στην ημερίδα, η Inventor ανέδειξε τη σημασία μετάβασης σε πιο οικονομικές, ευέλικτες αλλά και βιώσιμες επιλογές ψύξης και θέρμανσης, μέσα από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε κτίριο.

Όπως για παράδειγμα τα οικιακά κλιματιστικά Inventor που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση κι οικονομία, τα πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά που επιτρέπουν πληθώρα συνδυασμών, καθώς και τα ημικεντρικά κλιματιστικά που διασφαλίζουν την κατάλληλη λύση και για τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις.
 

Στις συζητήσεις με τους παρευρισκόμενους, δόθηκε έμφαση και στις αντλίες θερμότητας Inventor που αναβαθμίζουν ενεργειακά κάθε χώρο και περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται ο εγκαταστάτης για εύκολη και σωστή τοποθέτηση, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία ή σε χώρους περιορισμένων τετραγωνικών.

Επιπλέον, συζητήθηκε η δυνατότητα σύνδεσης των αντλιών θερμότητας και των επαγγελματικών κλιματιστικών Inventor με το σύστημα ελέγχου BMS (Building Management Systems) που επιτρέπει στον διαχειριστή να παρακολουθεί και να προσαρμόζει τη λειτουργία τους σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν.