Η Huawei εγκαινιάζει το Digital Power Club Global Tour με τίτλο «Ηγέτης στην Ψηφιοποίηση Ενέργειας για έναν Πράσινο και Βιώσιμο Κόσμο».

Η Huawei εγκαινιάζει το Global Power Club Global Tour

Διαβάστηκε από 1090 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2020

Η Huawei εγκαινιάζει το Global Power Club Global Tour στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αφρική.

 
Το Global Tour στοχεύει στην παρουσίαση της τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας που αφορά στην ψηφιοποίηση ενέργειας, όπως είναι τα Έξυπνα Φ/Β (Smart PV), τα Data Center, το Site Power Facility και το Modular Power. Η ταχεία ανάπτυξη της ψηφιοποίησης που τα θέλει όλα συνδεδεμένα και πιο έξυπνα, συνοδεύεται και από προκλήσεις όπως το υψηλό κόστος εφαρμογής και συντήρησης, οι μεγάλοι κύκλοι ανάπτυξης και η υψηλή κατανάλωση ενέργειας. Στη Huawei, το Digital Power συνδυάζει τεχνολογίες ισχύος με ψηφιακές τεχνολογίες, παρέχοντας απλές, πράσινες, έξυπνες και αξιόπιστες ψηφιακές ενεργειακές λύσεις που ενισχύουν τη δημιουργία ενός ψηφιακού κόσμου.

  Huawei Digital Power Club Global Tour
 Τοποθεσία  Hμερομηνία
Aσία – Ιαπωνία (Οζάκα, Φουκουόκα, Χιροσίμα, Ναγκόγια, Φουκουσίμα και Τόκιο)
 
Σεπτέμβριος - November,
Online και Offline
 
Bόρεια Αφρική
 
 28 Οκτωβρίου Online
 
Eυρώπη
 
 12 Νοεμβρίου Online
 
Aσία -Ταϊλάνδη (Bangkok)
 
 12 Νοεμβρίου
 Online και Offline
 
Aκολουθεί συνέχεια…
 
Huawei Digital Power Club Global Tour – Ιαπωνία


Η παγκόσμια κατανάλωση ενέργειας Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) συνεχίζει να αυξάνεται, αντιπροσωπεύοντας το 2% της συνολικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και αναμένεται να φτάσει το 5% έως το 2030. Η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Η λύση Huawei Smart PV παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας. Μέχρι σήμερα, η συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται με τη λύση Huawei Smart PV έχει φτάσει τα 296,5 δισεκατομμύρια kWh. Η λύση Huawei Smart PV ενσωματώνει ψηφιακές τεχνολογίες και τεχνολογίες Φ/Β και επιτρέπει 3 έως 5% μεγαλύτερη απόδοση, με στόχο το όραμά της εταιρείας να γίνει πραγματικότητα και η ηλιακή ενέργεια να εξελιχθεί σε κύρια πηγή ενέργειας στο μέλλον. Στην επαρχία Ningxia της Κίνας όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο αγροτικό Φ/Β πάρκο 640 MWp στον κόσμο, η λύση Huawei Smart PV ενίσχυσε την αύξηση της κάλυψης της βλάστησης κατά 85% ενώ παρήγαγε περισσότερα από 3,8 δισεκατομμύρια kWh ηλεκτρικής ενέργειας. Η λύση Huawei Smart PV έχει συμβάλλει επίσης στην επιτυχή σύνδεση στο δίκτυο της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης 2,2 GW στην επαρχία Qinghai της Κίνας, που αποτελεί το μεγαλύτερο έργο ανανεώσιμης ενέργειας διεθνώς εγκατεστημένο σε ενιαία έκταση και επίσης την πρώτη γραμμή υπερυψηλής τάσης στον κόσμο που παρέχει 100% ανανεώσιμη ενέργεια σε μεγάλες αποστάσεις. Η Huawei συμμετείχε στο έργο με μετατροπείς 1,6 GW έχοντας έτσι τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε μετατροπείς για το έργο αυτό.
 
Περισσότεροι από 800 εκατομμύρια άνθρωποι - 11% του παγκόσμιου πληθυσμού - εξακολουθούν να ζουν χωρίς την παροχή αξιόπιστης ηλεκτρικής ενέργειας. Η Huawei συνεχίζει να επενδύει στην ψηφιοποίηση της ενέργειας αυξάνοντας την παραγωγή πράσινης ενέργειας και εξοικονομώντας ενέργεια με ψηφιακές τεχνολογίες.