Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έχει ολοκληρωμένο business plan για τη δυναμική είσοδό της στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έχει ολοκληρωμένο business plan για τη δυναμική είσοδό της στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Η ΔΕΗ μπαίνει στις τηλεπικοινωνίες!

1.908 επισκέψεις στο άρθρο

Πανέτοιμη για τη δυναμική είσοδό της στο χώρο των τηλεπικοινωνιών είναι η ΔΕΗ, ο ιστορικός πάροχος ενέργειας της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας άναψε το «πράσινο φως», μετά από σχετική έγκρισή του, για την είσοδο της ΔΕΗ στις τηλεπικοινωνίες.

Κοινοποίησέ το »


Στο Περιστέρι η πρώτη – πιλοτική λειτουργία!

Στην ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ενέκρινε το term sheet με τις τράπεζες για το project ανάπτυξης στην αγορά, όπως διαβάζουμε στο imerisia.gr, ενώ η έναρξη του πιλοτικού προγράμματος λειτουργίας θα γίνει στο Περιστέρι.

Οπτικές ίνες σε ολόκληρο το δίκτυο της ΔΕΗ!

Το επόμενο βήμα του σχεδιασμού της ΔΕΗ θα είναι η προκήρυξη των σχετικών διαγωνισμών για την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών σε όλο το δίκτυο διανομής της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι το εναέριο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας, στο οποίο πρόκειται να εγκατασταθούν οπτικές ίνες θα φτάνει τα 242.000 χιλιόμετρα!

Μίσθωση του δικτύου σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους!

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ΔΕΗ πρόκειται να προχωρήσει στην κατασκευή του δικτύου οπτικών ινών, το οποίο στη συνέχεια θα μισθώνει στους παρόχους τηλεπικοινωνιών.

Αναμενόμενα έσοδα 120 εκατομμυρίων ευρώ!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι προβλέψεις για τα έσοδα της ΔΕΗ από αυτό το άνοιγμα στην αγορά τηλεπικοινωνιών, καθώς σύμφωνα με το business plan που έχει παρουσιαστεί από τη διοίκηση της εταιρείας τα προσδοκώμενα έσοδα μπορούν να ανέλθουν στα 120 εκατομμύρια ευρώ.
 

Κοινοποίησέ το »