Γυάλισμα Μαρμάρων

4.535 επισκέψεις στο άρθρο

Μια από τις καλύτερες επιλογές για δάπεδο ή για πάγκους στο σπίτι σας είναι αδιαμφισβήτητα το μάρμαρο. Βέβαια αποτελεί υλικό το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα διότι με το πέρασμα των χρόνων δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστούν φθορά.

Μια από τις καλύτερες επιλογές για δάπεδο ή για πάγκους στο σπίτι σας είναι αδιαμφισβήτητα το μάρμαρο. Βέβαια αποτελεί υλικό το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα διότι με το πέρασμα των χρόνων δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστούν φθορά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστούν τρίψιμο και γυάλισμα για να φαίνονται σαν καινούρια.
 
Σίγουρα θα βρείτε εύκολους τρόπους για να φροντίσετε τα μάρμαρά σας και να καθαριστούν. Δεν μπορεί, βέβαια, το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο επαγγελματικό καθώς το γυάλισμα που θα αναλάβει να κάνει ο τεχνικός θα έχει πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα και τα μάρμαρα δε θα φαίνονται πλέον θαμπά.
 
Οποιοδήποτε από τα συνεργεία μας μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και σε πολύ καλές τιμές διαθέτοντας την τεχνογνωσία να φροντίσει τα μάρμαρά σας. Δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα μας για να βρείτε το συνεργείο που επιθυμείτε.

Πώς κοστολογείται η φροντίδα και το γυάλισμα μαρμάρων; 
Το απλό φρεσκάρισμα - γυάλισμα ξεκινάει από 4.95 ευρώ/τ.μ. + φπα.

Εάν χρειαστείτε ολοκληρωμένη φροντίδα των μαρμάρων που περιλαμβάνει τρίψιμο, λείανση και γυάλισμα το κόστος ξεκινάει από 7.95 ευρώ/τ.μ. + φπα.
 
Το ελάχιστο κόστος εργασίας ανέρχεται στα 150 ευρώ +φπα
 
Εάν θέλετε μια ολοκληρωμένη προσφορά μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον από τους διαθέσιμους τεχνικούς μας ή να συμπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες στην πλατφόρμα μας για να σας δοθεί συνολικό κόστος.

Τι χαρακτηριστικά καθορίζουν την τιμή; 
Προφανώς και η τιμή που θα καθοριστεί από παράγοντες φθοράς καθώς με το πέρασμα του χρόνου τα μάρμαρα εμφανίζουν θαμπάδες ή γδαρσίματα που χρειάζονται φροντίδα.
Κυρίως, θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό αν με τ πέρασμα του χρόνου παρατηρήσετε στα μάρμαρα ή τα μωσαϊκά σας γδαρσίματα, τρύπες, έντονους λεκέδες ή φθορά στα σοβατεπί.

Πώς γίνεται τεχνικά η διαδικασία;
Το επαγγελματικό γυάλισμα μαρμάρων γίνεται με διάφορους τρόπους και εργαλεία.
Τα βασικά εξΆ αυτών είναι :
  • Με παρκετέζα
  • Με σβουράκι
  • Με τροχό
  • Γυάλισμα μαρμάρων με τριβείο
  • Καθαρισμός και γυάλισμα μαρμάρων ή μωσαϊκών με νερόλουστρα
 
Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται δεν κάνουν θόρυβο και φυσικά δε δημιουργούν σκόνη. Η ποιότητα είναι άριστη και το αποτέλεσμα θα είναι σαν καινούριο.

Σε τι εξυπηρετεί το γυάλισμα μαρμάρων με τριβείο; 
Τα δάπεδα ή οι επιφάνειες μαρμάρου χρειάζονται ειδική και τακτική φροντίδα για να διατηρούνται και να έχουν ένα όμορφο και αστραφτερό αποτέλεσμα. Ασφαλώς βέβαια πέραν του πατώματος θα πρέπει να φροντιστούν και τα σοβατεπί, πράγμα το οποίο αποτελεί σύνθετη διαδικασία την οποία μόνο έμπειρο συνεργείο μπορεί να εξυπηρετήσει.
 
Στην ουσία, το τριβείο μπορεί να φτάσει και στα πιο δύσκολα σημεία που έχουν υποστεί τα σοβατεπί φθορά λειαίνοντας αλλά διατηρώντας τα ομοιόμορφα και καλαίσθητα. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να συντηρήσετε και να φροντίσετε το σοβατεπί.

Η αδιαβροχοποίηση είναι απαραίτητη; 
Μετά το τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων, η διαδικασία της αδιαβροχοποίησης είναι πολύ χρήσιμη και εξυπηρετεί από επικίνδυνους λεκέδες. Εφόσον επιλέξετε να την πραγματοποιήσετε, θα προστατέψετε τα μάρμαρά σας από κάποιο ατύχημα που ενδεχομένως θα προκύψει εάν χυθεί υγρό που θα άφηνε έντονο λεκέ όπως ο καφές.
 
Γιατί να επιλέξω το myConstructor
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τρίψιμο και στο γυάλισμα των μαρμάρων σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε ένα από τα συνεργεία της πλατφόρμας μας. Οι ειδικοί θα μπορέσουν να σας συμβουλέψουν και να ενισχύσουν την όψη των μαρμάρων σας με τις πιο εγκεκριμένες τεχνικές.
 
Εάν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε, η πολυετής εμπειρία των τεχνιτών μας θα σας ικανοποιήσει και πάτωμα θα δείχνει σαν καινούριο με τον πιο σύγρονο εξοπλισμό και στις καλύτερες τιμές.