Ξεκινά το επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή»! Δεν συμπεριλαμβάνονται κουζίνες, πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Θα κάνεις αίτηση;

Ξεκινά το επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή»! Δεν συμπεριλαμβάνονται κουζίνες, πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Θα κάνεις αίτηση;

Γιατί εκτός «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» κουζίνες, πλυντήρια ρούχων & πιάτων;

6.632 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή» για εξοικονόμηση ενέργειας ως και 30%. Δες ποιες ηλεκτρικές συσκευές συμπεριλαμβάνονται & διαδικασία αίτησης.

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή», στην οποία θα ενταχθούν περίπου 350.000 νοικοκυριά για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Στείλε την παλιά συσκευή για ανακύκλωση, κέρδισε 30% εξοικονόμηση ενέργειας!
  • Ώρα αλλαγής για ενεργοβόρα ψυγεία, καταψύκτες, κλιματιστικά
  • Οι παλιές συσκευές θα πρέπει να λειτουργούν
  • Επιδότηση ως 50% για όλους, 350.000 νοικοκυριά (ανώτατο όριο)
  • 30% μείωση στην κατανάλωση & στο λογαριασμό ρεύματος
Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή» αφορά στην αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, με νέες συσκευές. Οι παλαιές συσκευές θα πρέπει να λειτουργούν, ενώ η επιδότηση θα κυμανθεί από 35% έως 50%, ανάλογα με το εισόδημα του επιδοτούμενου και χωρίς να υπάρχει κάποιο ανώτατο όριο εισοδήματος.

Τα 350.000 νοικοκυριά που θα μπουν στο πρόγραμμα, θα καταφέρουν να μειώσουν μεσοσταθμικά 30% την κατανάλωση και τον λογαριασμό του ρεύματος, όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του thetoc.gr. Σε περίπτωση που υποβληθούν πάνω από 350.000 αιτήσεις, τότε θα γίνει ιεράρχηση των αιτήσεων με σειρά κριτηρίων κατάταξης, όπως το εισόδημα ή ακόμη και κοινωνικά (μέλος με αναπηρία, πολύτεκνη οικογένεια, χαμηλό εισόδημα). Τα νοικοκυριά αυτά θα έχουν περισσότερα μόρια, επομένως θα είναι τα πρώτα, τα οποία και θα επιλεγούν για να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι θα ανοίξει ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους. Τονίζουμε ό,τι στο Πρόγραμμα δεν συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρικές συσκευές, όπως ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια ρούχων και πιάτων.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »