Στόχος των Green Awards 2022 είναι να προβάλλουν την καινοτομία.

Στόχος των Green Awards 2022 είναι να προβάλλουν την καινοτομία.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται στην Ελλάδα τα Green Awards από την BOUSSIAS!

1.425 επισκέψεις στο άρθρο

Η BOUSSIAS διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τα Green Awards 2022, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την Green οικονομία και το Eco Living.

Τα Green Awards 2022 προσανατολίζονται στην πράσινη ανάπτυξη και έρχονται να αναδείξουν αυτό το νέο τύπο οικονομίας, που συνδυάζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία.

Kοινοποίησε το »


Στόχος των Green Awards 2022 είναι να προβάλλουν την καινοτομία επιβραβεύοντας τις διαδικασίες ανάπτυξης και τις υπηρεσίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη, τις βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, την αποδοτική χρήση ενέργειας και επιπλέον να αναδείξουν όλα τα προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable και Zero Waste.

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν αντίστοιχα προϊόντα, εξελίσσουν «πράσινες» διαδικασίες ή προσφέρουν υπηρεσίες και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει, μετά από έναν πολύ δύσκολο χρόνο για την οικονομία, να παραμείνει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε να εισέλθουμε με τις καλύτερες προοπτικές στη νέα χρονιά.

Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η BOUSSIAS έφερε κοντά 20 σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πράσινης οικονομίας και του eco-living, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των Green Awards 2022. Με πρόεδρο την Kωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης, Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την κριτική επιτροπή συνθέτουν 20 σημαντικές προσωπικότητες, όπως Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Επιστήμονες και Επαγγελματίες οι οποίοι στόχο έχουν αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στον συγκεκριμένο χώρο.

Συγκεκριμένα, η κ. Σκαναβή αναφέρει: «Σκοπός των Green Awards είναι να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης, οι οποίες προάγουν την Πράσινη Οικονομία και το Eco-living. Το κέρδος για όλες και όλους μας, σε παγκόσμια κλίμακα είναι ότι τα Green Awards προωθούν την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών, υποστηρίζοντας την επαγγελματική και επιχειρηματική δράση στο χώρο της «πράσινης ανάπτυξης».

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους χορηγούς επικοινωνίας σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα μέσα της BOUSSIAS, καθώς και στο εξατομικευμένο website.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.greenawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 17 Δεκεμβρίου 2021.
 
 

Kοινοποίησε το »